Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Zakelijk leasen

Uw Ford zakelijk leasen of financieren bij Ardea AutoWie is uw accountmanager?

Ardea Auto; deskundig en ervaren

Auto leasen zakelijk

Het leasen van een auto voor zakelijk gebruik heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een auto.

Bij Ardea Auto kunt u een auto leasen voor zakelijk gebruik. Vraag uw specialist van Ardea Auto naar de voorwaarden. De rentepercentages verschillen per looptijd. Regelmatig zijn er actietarieven met extra lage rentepercentages.

De verdere voordelen van een auto leasen voor zakelijk gebruik
Het leasen van een auto voor zakelijk gebruik heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. We hebben een aantal van deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

– Het is mogelijk een aanbetaling te doen.
– Het inruilen van uw huidige auto is mogelijk.
– U spreekt eenvoudig een slottermijn af.
– Kies zelf uw looptijd. Deze kan variëren van 12 tot 60 maanden.
– Voor de financiering van het auto leasen voor zakelijk gebruik hoeft u niet naar de bank. Bij Ardea kunt u eenvoudig een krediet regelen via Ford Credit. Zo regelt u alles onder één dak.

Relevante pagina’s
Ford occasions | Aanbiedingen | Bedrijfswagen aanbiedingen

Bijtelling gebaseerd op Co2

Liever een persoonlijk gesprek? Neem contact op met de accountmanager van uw dichtstbijzijnde Ardea Auto vestiging. Hij of zij komt graag bij u langs op locatie om uw vragen te beantwoorden en alles rondom mobiliteit met u te bespreken.

Full Operational Lease

Alles uit handen

Met Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij de kosten en het beheer van uw auto’s volledig voor eigen rekening. Zonder zorgen over administratieve of financiële taken heeft u meer tijd voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Afschrijving, verzekering, reparatie, onderhoud en wegenbelasting zitten standaard in het leasetarief wanneer u besluit een auto te leasen voor zakelijk gebruik. Dit is verder uit te breiden met vervangend vervoer, brandstof en winterbanden.

Financial Lease

Wat werkt beter voor u?

Met Financial Lease financiert u de volledige aankoopwaarde van uw nieuwe of gebruikte Ford. Bij deze leasevorm zorgt u zelf voor o.a. het onderhoud en verzekering. De rente ligt vast en verandert dus gedurende de looptijd niet, het maandtermijn en de looptijd zelf stellen we volledig op uw wens af. Wanneer de looptijd afloopt wordt u volledig eigenaar mits u geen slottermijn instelt.