Auto leasen zakelijk

Bij Ardea Auto kunt u een auto leasen voor zakelijk gebruik. Vraag uw specialist van Ardea Auto naar de voorwaarden. De rentepercentages verschillen per looptijd. Regelmatig zijn er actietarieven met extra lage rentepercentages.

De verdere voordelen van een auto leasen voor zakelijk gebruik

Het leasen van een auto voor zakelijk gebruik heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. We hebben een aantal van deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Het is mogelijk een aanbetaling te doen.
  • Het inruilen van uw huidige auto is mogelijk.
  • U spreekt eenvoudig een slottermijn af.
  • Kies zelf uw looptijd. Deze kan variëren van 12 tot 60 maanden.
  • Voor de financiering van het auto leasen voor zakelijk gebruik hoeft u niet naar de bank. Bij Ardea kunt u eenvoudig een krediet regelen via Ford Credit. Zo regelt u alles onder één dak.

Relevante pagina's

Ford occasions | Aanbiedingen | Bedrijfswagen aanbiedingen

Alleen voor zakelijke klanten. Vraag uw Ford dealer naar de voorwaarden. Het actietarief van 0% is geldig bij een looptijd van 12 en 24 maanden. Voor de looptijd van 36 maanden geldt een tarief van 1,9%, voor de looptijd van 48 maanden geldt een tarief van 2,9% en voor de looptijd van 60 maanden geldt een rentetarief van 3,9%. De Mustang is uitgesloten van deze actie.

Actuele bijtellingspercentages

0
% bijtelling bij 0 gram/km uitstoot
0
% bijtelling bij meer dan 0 gram/km uitstoot

De perfecte service van Ardea Auto

Ardea Auto helpt u met al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Ardea Auto heeft altijd de perfect passende zakelijke oplossing voor u. Onze accountmanagers en medewerkers van de binnendienst helpen u graag op weg, ongeacht of u ZZP’er bent, tot het MKB behoort of een groot (fleet & lease) wagenpark heeft.

You're worth it!

Ardea Auto hecht veel waarde aan een goede relatie. Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we daarom een zelfstandige unit opgezet, wat betekent dat u beschikt over één aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Uw accountmanager helpt u van de aanschaf tot het beheer van personen- en bedrijfsauto’s.

Goed geregeld.

4 logische keuzes

Altijd leasen en financieren tegen gunstige tarieven

Zaken doen bij uw eigen Ardea Auto Ford dealer

Eén adres voor onderhoud, reparatie en overige diensten

Maximale flexibiliteit, zeer deskundig én ervaren

Full Operational Lease

Met Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij de kosten en het beheer van uw auto's volledig voor eigen rekening. Zonder zorgen over administratieve of financiële taken heeft u meer tijd voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Afschrijving, verzekering, reparatie, onderhoud en wegenbelasting zitten standaard in het leasetarief wanneer u besluit een auto te leasen voor zakelijk gebruik. Dit is verder uit te breiden met vervangend vervoer, brandstof en winterbanden.

Lease een auto voor zakelijk gebruik volledig met Financial Lease

Met Financial Lease financiert u de volledige aankoopwaarde van uw nieuwe of gebruikte Ford. Bij deze leasevorm zorgt u zelf voor o.a. het onderhoud en verzekering. De rente ligt vast en verandert dus gedurende de looptijd niet, het maandtermijn en de looptijd zelf stellen we volledig op uw wens af. Wanneer de looptijd afloopt wordt u volledig eigenaar mits u geen slottermijn instelt.

Een auto leasen voor zakelijk gebruik? Vraag een offerte op!

Wilt u ook een auto leasen voor zakelijk gebruik? Voor u of uw medewerkers? Maar weet u niet precies wat voor u de meest ideale financieringsvorm is? Wij zoeken het graag voor u uit! Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken tijdens een gesprek bij een vestiging bij u in de buurt. U kunt ook direct een offerte opvragen.

SAMEN STERKER

Ieder bedrijf is anders en dat begrijpen we. We adviseren u graag en kunnen vrijblijvend een leaseofferte samenstellen.