• Een aanbetaling of inruil is mogelijk, net als een slottermijn.
  • Kies zelf de looptijd die bij u past; 12 – 60 maanden.
  • Voor deze actie hoeft u niet apart naar de bank: u regelt uw financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heeft u bij Ford één aanspreekpunt voor uw nieuwe Ford én uw financiering.
  • Ardea Auto ontvangt u graag en rekent het maandbedrag snel voor u uit.
Alleen voor zakelijke klanten. Vraag uw Ford dealer naar de voorwaarden. Het actietarief van 0% is geldig bij een looptijd van 12 en 24 maanden. Voor de looptijd van 36 maanden geldt een tarief van 1,9%, voor de looptijd van 48 maanden geldt een tarief van 2,9% en voor de looptijd van 60 maanden geldt een rentetarief van 3,9%. De Mustang is uitgesloten van deze actie.

Actuele bijtellingspercentages

0
% bijtelling bij 0 gram/km uitstoot
0
% bijtelling bij meer dan 0 gram/km uitstoot

@ your service...

Ardea Auto helpt u via onze zakelijke dienstverlening met al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Ardea Auto heeft de perfect passende zakelijke oplossing voor u. Onze accountmanagers en medewerkers van de binnendienst helpen u graag op weg, ongeacht of u ZZP’er bent, tot het MKB behoort of een groot (fleet & lease) wagenpark heeft.

You're worth it!

Ardea Auto hecht veel waarde aan een goede relatie. Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we hierom een zelfstandige unit opgezet, wat betekent dat u beschikt over één aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Uw accountmanager helpt u van de aanschaf tot het beheer van personen- en bedrijfsauto’s.

Goed geregeld.

4 logische keuzes

Altijd leasen en financieren tegen gunstige tarieven

Zaken doen bij uw eigen Ardea Auto Ford dealer

Eén adres voor onderhoud, reparatie en overige diensten

Maximale flexibiliteit, zeer deskundig én ervaren

Full Operational Lease

Met Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij de kosten en het beheer van uw auto's of wagenpark volledig voor eigen rekening. Door geen zorgen te hebben over administratieve of financiële taken kunt u meer tijd besteden aan uw dagelijkse bedrijfsvoering. Afschrijving, verzekering, reparatie, onderhoud en wegenbelasting zitten standaard in het leasetarief en is verder uit te breiden met vervangend vervoer, brandstof en winterbanden.

Financial Lease

Met Financial Lease financiert u de volledige aankoopwaarde van uw nieuwe of gebruikte Ford. Bij deze leasevorm zorgt u zelf voor o.a. het onderhoud en verzekering. De rente ligt vast en veranderd dus gedurende de looptijd niet, het maandtermijn en de looptijd zelf stellen we volledig op uw wens af. Wanneer de looptijd afloopt wordt u volledig eigenaar mits u geen slottermijn instelt.

SAMEN STERKER

Ieder bedrijf is anders en dat begrijpen we. We adviseren u graag en kunnen vrijblijvend een leaseofferte samenstellen.