Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Gratis Winterinspectie Check

Voor alle klanten van Ardea Auto Haarlem, Lisse en NoordwijkDirect een afspraak maken

Alleen voor alle klanten van Ardea Auto Haarlem, Lisse en Noordwijk is het mogelijk om een gratis wintercheck uit te laten voeren t/m 31 januari 2020.

Is uw Ford klaar voor de winter?

Je weet het maar nooit in Nederland.

De weerexperts verwachten een milde, natte winter met koude uitschieters. En uit ervaring weten we….In dit landje weet je het maar nooit.

Het is dus geen overbodige luxe om uw Ford voor alle zekerheid winterklaar te maken.

|
Op 23 november 2019 is onze gebruikelijke gratis winterinspectiedag. In verband met de verhuizing van onze vestiging Ardea Auto Haarlem én omdat onze vestigingen Lisse en Noordwijk dit jaar niet kunnen deelnemen aan de gratis winterinspectiedag op 23 november, bieden wij onze klanten compensatie aan en is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis wintercheck tot uiterlijk 31 januari.

Een afspraak maken is eenvoudig. Via het formulier selecteert u een gewenste datum en tijd. De afspraak wordt vervolgens aan u bevestigd per e-mail.

Zo kunnen wij uw Ford de aandacht geven die hij verdient en kunt u voorbereid de winter tegemoet. Onze monteurs inspecteren uw auto grondig op 10 vitale, wintergevoelige onderdelen.

Aanmelden winterinspectiedag

 

  • Ik wil graag een gratis wintercheck plannen

  • Voorkeuren en gegevens

    Plan uw afspraak minimaal 1 week verder dan de datum van vandaag.
  • **LET OP: Maak uw afspraak minimaal 1 week verder dan de datum van vandaag! Op zaterdagen verrichten wij géén inspecties
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.