Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

Winterbanden

Veilig op weg bij regen en sneeuwBandenprijs opvragen

Wij hebben altijd een ruim aanbod winterbanden van verschillende merken.

Bescherm uzelf tegen winterse omstandigheden met winterbanden

Profiteer van de voordelen van kwalitatieve winterbanden van Ford-dealer Stern

In de winter moet u uw auto en uzelf met winterbanden beschermen tegen winterse weersomstandigheden zoals sneeuw, vrieskou, ijzel en vochtigheid. Deze omstandigheden zorgen voor minder veilige verkeerssituaties. Hierdoor vinden de meeste ongelukken plaats in dit jaargetijde. Zomerbanden verliezen eerder grip en hebben een langere remweg in winterse omstandigheden, waardoor de kans op ongelukken alleen maar groter wordt. Zelfs technologische ontwikkelingen als ESP en ABS kunnen u zonder grip in de steek laten. Ford-dealer Stern adviseert daarom het gebruik van winterbanden zodat uw auto goed is voorbereid op veilig rijden tijdens winterse omstandigheden.

Altijd een ruim aanbod aan winterbanden van verschillende merken

Wist u dat u bij temperaturen onder de 7 graden Celsius het best kunt kiezen voor winterbanden? Het rubber van winterbanden heeft dan namelijk de ideale samenstelling. Wanneer de temperatuur daalt, blijft het rubber flexibel. Dit bevordert de wegligging. Voor ieder model auto kunt u profiteren van onze scherpe prijzen van winterbanden.

Profiteer van de voordelen van kwalitatieve winterbanden van Ford-dealer Stern

Het rijden met de kwalitatieve winterbanden van Ford-dealer Stern heeft aanmerkelijke voordelen ten opzichte van de zomerbanden van Ardea auto, wanneer u onder winterse omstandigheden rijdt. Zo heeft u een betere wegligging en grip, waardoor de kans op glijpartijen en ongelukken veel kleiner is. Dit komt vooral doordat uw remweg kleiner is. Dus kies voor veiligheid en ga voor de winterbanden van Ardea Groep. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt, zodat we op korte termijn uw winterbanden kunnen monteren in een van onze moderne en goed uitgeruste werkplaatsen.

Relevante pagina’s
Zakelijk leasen | Ford occasions | Aanbiedingen