Ruitreparaties

Ford-dealer Stern is ook gespecialiseerd in ruitreparatie. Als u een sterretje of een barst in de ruit heeft, wordt bij Ford-dealer Stern de ruit voorzien van S.M.A.R.T. reparatie, waardoor de voorruit heel blijft en net zo veilig is als een nieuwe ruit. Heldere hars wordt geïnjecteerd in het beschadigde gebied en uitgehard met UV-licht, met een geweldig resultaat tot gevolg. Als u blijft doorrijden met een sterretje of barst, is de kans groot dat het euvel groter wordt en de voorruit scheurt. Een gescheurde voorruit dient vrijwel altijd vervangen te worden. Blijf dus niet doorrijden met ruitschade, dit leidt uiteindelijk tot hogere kosten!

Ruitvervanging

Als uw ruit niet meer te reparen is, kunt u bij Ford-dealer Stern ook uw voorruit laten vervangen. Wij monteren vakkundig een nieuwe ruit, waardoor u weer veilig en snel de weg op kunt. Wij maken gebruik van een originele Ford voorruit en zorgen ervoor dat eventuele sensoren (bijvoorbeeld regensensor, voorruitverwarming en verkeersbordherkenning) achter de voorruit weer naar behoren werken. Ford-dealer Stern is natuurlijk ook hierin de Ford specialist en heeft de juiste apparatuur en kennis in huis.

U wilt er niet aan denken dat u op Ford technologieën zoals Active City Stop niet meer kunt rekenen door gebrek aan kennis van onwetende partijen! Natuurlijk zorgt Ford-dealer Stern voor de verzekeringsafhandeling, daar heeft u geen omkijken naar!