Vervangen van de ruitenwisserbladen en ruitensproeiervloeistof

Vervangen ruitenwisserbladen

Waarom zijn goede ruitenwisserbladen en ruitensproeiervloeistof belangrijk?

Goed zicht is geen overbodige luxe. Of het regent, sneeuwt of de zon schijnt, goed zicht op de weg is erg belangrijk voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers. Goede ruitenwisserbladen en voldoende ruitensproeiervloeistof zijn de sleutel voor goed zicht. Uw ruitenwisserbladen kunnen uitdrogen en zijn aan slijtage onderhevig. Ze zullen uw voorruit niet meer volledig schoon kunnen houden en uw zicht wordt belemmert. Het is van groot belang om uw ruitenwisserbladen op tijd te vervangen. U investeert zo een stukje in uw eigen veiligheid.

Waarom ruitenwisserbladen en ruitensproeiervloeistof vervangen bij Ardea Auto?

Bij Ardea Auto vervangen we uw ruitenwisserbladen met originele Ford ruitenwisserbladen. De ruitenwisserbladen sluiten goed aan op de ruit en de kwaliteit is hoog, waardoor ze een lange levensduur hebben. Ardea Auto adviseert om regelmatig uw ruitensproeiervloeistof te controleren en tijdig bij te vullen zodat u altijd uw ruiten schoon kunt sproeien. Bij Ardea Auto kiest u altijd voor de beste prijsgarantie.

Aanbiedingen
Slechte ruitenwissers en een kapotte voorruit kunnen uw zicht ernstig verminderen.
Bij Ardea Auto hebben we nu een aantal mooie aanbiedingen zodat u veiliger de herfst in kunt!

723

 Voorruitreparatie bij Ardea Auto

Wij maken gebruik van een originele Ford voorruit en zorgen ervoor dat eventuele sensoren (bijvoorbeeld regensensor, voorruitverwarming en verkeersbordherkenning) achter de voorruit weer naar behoren werken. Ardea Auto is natuurlijk ook hierin de Ford specialist en heeft de juiste apparatuur en kennis in huis.
U wilt er niet aan denken dat u op Ford technologieën zoals Active City Stop niet meer kunt rekenen door gebrek aan kennis van onwetende partijen! Natuurlijk zorgt Ardea Auto voor de verzekeringsafhandeling, daar heeft u geen omkijken naar!

721

De voordelen van Flatblade ruitenwissers:

– Flatblade ruitenwissers zijn stiller
– Zijn minder snel aan vervanging toe
– Ze liggen vaster op de ruit waardoor u minder snel strepen op uw ruit krijgt.

722

 Ruitensproeiervloeistof speciaal voor ruiten met voorruitverwarming

Wilt u uw auto met voorruitverwarming de beste verzorging geven?
Bij Ardea Auto hebben we nu speciale ruitensproeiervloeistof voor auto’s met voorruitverwarming! Informeer bij uw service adviseur voor meer informatie!