Distributieriem vervangen

De distributieriem moet na een vastgesteld aantal kilometers of aantal jaar vervangen worden. Voor elke auto zijn deze termijnen anders. Bij uw Ardea Auto vestiging adviseren de vriendelijke en ervaren

automonteurs u graag over de termijn waarbinnen uw distributieriem vervangen moet worden. Het niet op tijd vervangen van de distributieriem kan desastreuze gevolgen hebben. Als de riem niet op tijd wordt vervangen kan deze breken, met ernstige motorschade als gevolg. Dit zal hoge reparatiekosten met zich meebrengen, dus daarom is het raadzaam de distributieriem op tijd te vervangen.

Waarom de distributieriem laten vervangen bij Ardea Auto?

Distributieriem reparatie
Bij Ardea Auto bent u voor het vervangen van uw distributieriem aan het juiste adres. Wij geven u de beste prijsgarantie. We monteren hoogwaardige originele Ford onderdelen en gaan efficiënt te werk. Ardea Auto weet als Ford specialist exact wanneer de distributieriem van uw auto vervangen moet worden. U voorkomt hiermee onnodig hoge kosten en u heeft altijd zekerheid dat de distributieriem tijdig wordt vervangen.

Maak snel een afspraak voor het laten vervangen van uw distributieriem

Merkt u dat uw motor minder goed werkt of hoort u vreemde geluiden? Dan is er kans dat de distributieriem van uw auto beschadigd is. Maak dan snel een afspraak via de knoppen op deze pagina, voordat de schade erger wordt en er mogelijk gevaarlijke situaties ontstaan. Dan kunnen wij direct bekijken of er ook ander onderhoud noodzakelijk is.

Relevante pagina’s

Winterbanden | Zakelijk leasen | Ford occasions