Wanneer moet de distributieriem vervangen worden?

De distributieriem moet na 4 tot 6 jaar of na 60.000 tot 120.000 kilometer vervangen worden. Het precieze moment hangt af van verschillende factoren. Wat is het merk en type van uw auto? Hoeveel gebruikt u hem? En wat is uw rijstijl? Bij uw Ardea Auto vestiging adviseren de vriendelijke en ervaren automonteurs u graag over de termijn waarbinnen uw distributieriem vervangen moet worden. Het niet op tijd vervangen van de distributieriem kan desastreuze gevolgen hebben. Als de riem niet op tijd wordt vervangen kan deze breken, met ernstige motorschade als gevolg. Dit zal hoge reparatiekosten met zich meebrengen, dus daarom is het raadzaam de distributieriem op tijd te vervangen.

Waarom de distributieriem laten vervangen bij Ardea Auto?

Distributieriem reparatie

Bij Ardea Auto bent u voor het vervangen van uw distributieriem aan het juiste adres. Wij geven u de beste prijsgarantie. We monteren hoogwaardige originele Ford onderdelen en gaan efficiënt te werk. Ardea Auto weet als Ford specialist exact wanneer de distributieriem van uw auto vervangen moet worden. U voorkomt hiermee onnodig hoge kosten en u heeft altijd zekerheid dat de distributieriem tijdig wordt vervangen.

Maak snel een afspraak voor het laten vervangen van uw distributieriem

Merkt u dat uw motor minder goed werkt of hoort u vreemde geluiden? Dan is er kans dat de distributieriem van uw auto vervangen moet worden. U loopt dan het risico op schade aan andere onderdelen van uw auto, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Is uw distributieriem dus stuk? Maak dan snel een afspraak via de knoppen op deze pagina, voordat de schade erger wordt en er mogelijk gevaarlijke situaties ontstaan. Dan kunnen wij direct bekijken of er ook ander onderhoud noodzakelijk is.

Relevante pagina’s

Winterbanden | Zakelijk leasen | Ford occasions