Aircoreparatie

Aircoreparatie

Waarom een goed werkende airco?

Indien uw airco niet meer goed functioneert, is dat uitermate vervelend. Wanneer op warme dagen de binnentemperatuur van de auto oploopt, is het fijn om over een goed werkende airco te beschikken. Een goed werkende airco houdt de auto koel en dit bevordert het reactievermogen van de bestuurder! Ook in de winter is een goedwerkende airco belangrijk, aangezien deze vocht uit de lucht filtert, zodat de voorruit minder snel beslaat en u beter zicht op de weg heeft.

Waarom aircoreparatie bij Ardea Auto?

Indien uw airco niet goed functioneert, wilt u dat zo snel mogelijk laten herstellen. Bij Ardea Auto kunt u bij een aircoreparatie vertrouwen op een uitstekende prijsgarantie. Een aircocontrole is bij onderhoud bijvoorbeeld helemaal gratis. Onze vakkundige monteurs kunnen snel en efficiënt de airco repareren en gebruiken hiervoor originele Ford airco-onderdelen. Deze onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit en hierdoor staat de gerepareerde airco garant voor een groot rendement!

Tips voor een goed werkende airco:

  • Schakel de airco 10 minuten voordat u op locatie bent uit. Dit verminderd bacterie aangroei en dus vervelende luchtjes.
  • Door bacteriegroei kan het voorkomen dat uw airco muf ruikt. Laat uw airco eens in de zoveel tijd verfrissen. Bij Ardea Auto hebben we daar de juiste middelen voor.
  • Schakel de airco met enige regelmaat in, dit voorkomt lekkage vanwege uitdroging.