Vervanging van de Accu

Accu vervangen

Wanneer dient de accu vervangen te worden?

De accu van uw auto is een onderdeel dat onderhevig is aan slijtage. Dat betekent dat de accu op een bepaalde tijd vervangen dient te worden. De gemiddelde levensduur van een Accu is zes jaar. Vaak merkt u het direct als uw accu aan vervanging toe is. Uw auto heeft last van startproblemen en als de motor gestart is, wil de auto ook nog eens moeilijk op gang komen!

Uit strandingscijfers blijkt dat in de zomermaanden 25% van
pechgevallen veroorzaakt worden door een defecte accu. In de wintermaanden kan dit percentage oplopen tot wel 75%! Wij controleren daarom graag uw accu om u voor deze vervelende situatie te behoeden.

Waarom de accu laten vervangen bij Ardea Auto?

Bij Ardea Auto vervangen we uw accu graag voor een scherpe prijs. De accu’s die Ardea Auto monteert zijn originele Ford accu’s, met 3 jaar garantie. Wij bieden een breed assortiment accu’s die past bij iedere Ford en ieder budget. Ze worden snel en efficiënt gemonteerd en zijn van een uitstekende kwaliteit, ook op lange termijn. De problemen die u voorheen had met uw auto zullen verleden tijd zijn. Bij Ardea Auto kunt u rekenen op de beste prijsgarantie!