youtubemotorcraft1

Economy Service is voordelig onderhoud voor alle auto’s van 5 jaar en ouder. 

Waarom Economy Service?
Met Economy Service kiest u voor extra voordelig onderhoud voor uw auto ouder dan vijf jaar, uitgevoerd door dé Ford dealer: Ardea Auto. Laat u alleen door de prijs verrassen! Met Economy Service kunt u rekenen op de vakkundigheid, efficiëntie en kwaliteit van Ardea Auto, voor een uniek lage prijs.

Wat houdt Economy Service in en wat kost het?
Economy Service is speciaal ontworpen voor alle auto’s van 5 jaar of ouder en kan worden uitgevoerd voor slechts € 155,-. Dit kan eventueel ook in combinatie met een APK-keuring voor slechts € 29,- extra, zodat alles in één keer geregeld is.
Hiermee blijft de kwaliteit van uw auto van 5 jaar of ouder gewaarborgd op een economisch verantwoorde manier. Met Economy Service bij Ardea Auto wordt onder andere het volgende gedaan:

  • Motorolie vervangen met de juiste fabrieksspecificatie.
  • Oliefilter vervangen.
  • Grondige inspectie van uw auto van 5 jaar of ouder op diverse relevante veiligheidspunten.
  • Carrosseriecontrole voor behoud van uw carrosseriegarantie.

Met het uitvoeren van Economy Service onderhoud kiest u dus voor relatief goedkoop onderhoud voor uw auto van 5 jaar of ouder, waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit van uw Ardea Auto vestiging. Economy Service is er voor alle Ford-modellen, zo bent u bijvoorbeeld met uw Ford Ka, Fiesta, Fusion, Escort, Focus, C-MAX, Mondeo, Kuga, S-MAX, Galaxy of overige Ford van 5 jaar of ouder van harte welkom. Voor de bedrijfswagens geldt onderhoud op maat, vraag uw serviceadviseur naar de voorwaarden.

Alle merken zijn welkom
Economy Service is er voor alle merken, dus ook met uw Opel, Renault of Peugeot bent u van harte welkom bij Ardea Auto. Economy Service is dus ook budget onderhoud voor de niet Ford-rijder!