Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Een APK keuring doet u het beste bij de Ford-dealer

Al voor € 29,- ALL-INOnline een APK afspraak maken

Ford dealer Ardea Auto is de Ford specialist, u kunt altijd terecht voor Onderhoud, APK en reparatie aan uw Ford. Dit is nodig om uw auto in optimale conditie te houden en eventuele technische mankementen te voorkomen.

Ford APK

Naast het onderhouden van uw Ford bij Ford dealer Ardea Auto kunt u bij ons ook terecht voor de APK-keuring van uw auto.

Onze keurmeester keurt uw auto op een aantal wettelijke eisen voornamelijk gericht op veiligheid en op de milieubijdrage van uw auto. In veel gevallen kunt u hier gewoon op wachten. Tijdens het wachten kunt u bij alle Ardea Auto vestigingen gebruik maken van gratis Wi-Fi en koffie/thee.

Na afloop ontvangt u het keuringsbewijs. Bij Ardea Auto betaalt u een all-in bedrag van €29,-, inclusief afmeldkosten en milieumeting. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Uiteraard is het mogelijk om de APK-Keuring te laten uitvoeren voor alle merken auto’s. Ook het keuren van een camper is mogelijk bij veel van onze vestigingen. Informeer hier bij welke vestiging u terecht kunt.

Ford Economy Service is speciaal ontworpen voor alle auto’s van 5 jaar of ouder en kan worden uitgevoerd voor slechts € 155,-. Met het uitvoeren van Ford Economy Service onderhoud kiest u dus voor relatief goedkoop onderhoud voor uw auto van 5 jaar of ouder lees meer…

Met de Ford VideoCheck krijgt u altijd transparant advies. Zowel bij een APK als een onderhoudsbeurt filmt de monteur wat hij tegenkomt en legt daarbij op een eenvoudige manier uit wat mogelijke aandachtspunten zijn en wat eraan gedaan kan worden lees meer…

Uw bandenkeuze is van invloed op de prestaties en de veiligheid van uw auto. Via Ford Economy leveren wij banden voor alle soorten voertuigen dus ook voor uw personenauto of bedrijfsauto. Door onze uitgebreide bandenvoorraad hoeft u bij Ardea Auto nooit lang te wachten en bent u zo weer op weg lees meer…