Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Welcome Home!

Goed om u weer te zien!Maak uw online afspraak

Al die tijd hebben wij gewacht op uw terugkomst

Wat kiest u?

In onze moderne en multifunctionele bedrijven wordt veel aandacht besteed aan een klantvriendelijke benadering. Hierbij is persoonlijk contact een belangrijk onderdeel.

Waarom Ford Service?

Ardea Auto, niet duurder, wel beter.

Wij onderscheiden ons door vriendelijkheid, deskundigheid en transparantie. Wij zetten altijd ons beste beentje voor om u de beste service te bieden.
Dit doen wij in onze werkplaats door persoonlijke service voor u en uw personenauto of bedrijfswagen. Ook in onze showrooms staan wij met open armen klaar om u te helpen bij het uitzoeken van uw droomauto.

Bezoek één van onze vestigingen om het zelf te ervaren.

Video Check

Ardea Auto maakt APK en onderhoud transparant

Onderhoud aan uw auto kon nog wel eens ondoorzichtig zijn. U komt aan met een perfect rijdende auto, maar de garage zegt dat er vloeistof lekt of dat er niet meer voldoende profiel op uw banden zit. U moet maar vertrouwen op het oordeel van de monteur.
Dat is verleden tijd. De monteur filmt namelijk wat hij tegenkomt en geeft op een eenvoudige manier uitleg over mogelijke aandachtspunten. Ook door middel van meetinstrumenten wordt dit getoond.
U krijg het filmpje toegestuurd via e-mail om op een transparante manier geïnformeerd te worden over de status van uw auto. Zo krijgt u persoonlijk advies.

Ford Motorcraft Service

Laat u alleen door de prijs verrassen!

Met de Motorcraft Service kiest u voor extra voordelig onderhoud voor alle auto’s van 5 jaar of ouder, uitgevoerd door dé Ford dealer: Ardea Auto. Ook bij de Motorcraft Service kunt u rekenen op vakkundigheid en kwaliteit van een Ford dealer.
Er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van originele Ford Motorcraft onderdelen en de kennis van door Ford opgeleide monteurs. U kunt gegarandeerd profiteren van de laagste prijs voor de beste kwaliteit.
De Ford Motorcraft Service kunnen wij u aanbieden voor slechts €155,-.

Gratis set ruitenwissers bij Motorcraft Service!

Ook uw voorruit transparant

We willen natuurlijk graag dat u veilig op weg gaat en de Ford Motorcraft Service helpt u daarbij. Maar nu gaat u tijdelijk nóg veiliger op weg.
U krijgt namelijk een gratis set ruitenwissers cadeau als u een Motorcraft inplant!

Dat is pas een warm welkom.

Ook een warm welkom voor Bedrijfswagens

Liever geen problemen onderweg naar de klus

Bezit u een Bedrijfswagen van 5 jaar of ouder? Ook u heten wij Welkom Thuis.
Al het bovengenoemde geldt namelijk ook voor bedrijfswagens. Niets is zo fijn als voorbereid op weg te gaan en zeker als uw Ford bedrijfswagen u zo goed helpt.
Die willen we niet missen toch?

ps. heeft u al gehoord van de Ford Protect Service Plan? Bekijk daarvoor onze website!

Kom naar het Ford Puma Introductieweekend bij Ardea Auto!Op 16, 17 en 18 januari 2020

Kom naar het Ford Puma Introductieweekend bij Ardea Auto op 16, 17 en 18 januari. Zoek uw dichtstbijzijnde Ardea Auto vestiging en bekijk onze openingstijden.

Bekijk de openingstijden