Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Video Check

APK en onderhoud maakt Ardea Auto transparantOnline werkplaatsafspraak maken

Onze monteurs filmen tijdens APK- en onderhoudsbeurten hun bevindingen over uw Ford.

Ford VideoCheck

Volledig transparant!

Transparant
Onderhoud aan uw auto of bedrijfswagen kon vroeger wel eens ondoorzichtig zijn. Wanneer u richting de Ford dealer rijdt met uw prima werkende auto blijkt opeens dat er bijvoorbeeld koelvloeistof lekt, er niet meer voldoende profiel op de banden zit of er een andere reparatie gedaan moet worden. Uiteindelijk moet u als klant vertrouwen op de bevindingen van de monteur.

Online video advies
Met de Ford Video Check kunt u dat vertrouwen gerust geven. Zowel bij een APK als een onderhoudsbeurt filmt de monteur wat hij tegenkomt en legt daarbij op een eenvoudige manier uit wat mogelijke aandachtspunten zijn en wat eraan gedaan kan worden. Zijn de remschijven bijvoorbeeld nog net dik genoeg, maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument en geeft hij tijdens de video opname een advies.

Persoonlijk advies op maat
Zodra de video gereed is, wordt deze via e-mail met u gedeeld. Zo wordt u op een volledig transparante manier geïnformeerd over de status van uw auto en kan daarna wel of niet akkoord gaan met het geadviseerde onderhoud.

Bij Ardea Auto krijgt u dus persoonlijk advies. U ziet precies welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, waarom én wat het gaat kosten. Zo worden er geen reparaties uitgevoerd zonder toestemming. Na de APK ontvangt u een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten.