Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

Taxibedrijven, Rijscholen & Gemeenten

Ford-dealer Stern biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn om als taxi te worden gebruikt. Wij bieden aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan taxibedrijven. Hieronder vindt u een overzicht van alle Ford modellen waarvoor een taxi typegoedkeuring is afgegeven onder vermelding van het maximaal aantal te vervoeren personen. Voor meer informatie, neem contact op met onze experts.

Personenauto's Uitvoeringen en/of opmerkingen Max. aantal te vervoeren pers. (excl. bestuurder)
Fiesta 5-deurs 4
B-MAX 5-deurs 4
Focus 4-deurs, 5-deurs en wagon 4
C-MAX   4
Grand C-MAX 3e zitrij niet toegestaan 4
Mondeo 4-deurs, 5-deurs en wagon 4
S-MAX   4
S-MAX zonder rechterstoel in middenrij 5
Galaxy   4
Galaxy zonder rechterstoel in middenrij 5
Bedrijfswagens Max. aantal te vervoeren pers. (excl. bestuurder)
Transit Kombi + banken 8
Personenvervoer (valt buiten taxi goedkeuring) Max. aantal te vervoeren pers. (excl. bestuurder)
Transit Minibus 350L 13
Transit Minibus 410DL 16

Rijscholen

Ford-dealer Stern biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn als rijschoolauto. Modellen die bovendien verkrijgbaar zijn met een gunstig bijtellingstarief. Verder heeft u via ons aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan rijscholen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Gemeenten

De meeste gemeenten in Nederland hebben een wagenpark. Het gaat dan om bedrijfswagens met een speciale inbouw of opbouw. Onze bedrijfswagens zijn uitermate geschikt voor inzet bij gemeenten. Maar ook met onze personenauto’s kunnen wij aan de eisen van gemeenten voldoen. Ford-dealer Stern biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan gemeenten. Voor meer informatie, neem contact met ons op.