engelsevlag
Uw Ford dealer is met 13 vestigingen altijd dichtbij

Ardea Auto, uw Ford dealer is met 13 vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs; Ardea Auto is dan ook NIET DUURDER, WEL BETER.

Ardea Auto is met haar vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland de grootste Ford dealer van Nederland. Het merk Ford staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die bij Ardea Auto dagelijks worden nagestreefd.

Met gemotiveerde medewerkers zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Ardea Auto. We streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat we een langdurige relatie kunnen opbouwen en behouden.

In onze moderne en multifunctionele bedrijven wordt veel aandacht besteed aan een klantvriendelijke benadering. Hierbij is persoonlijk contact een belangrijk onderdeel.

Wij maken onderdeel uit van Stern Groep NV, één van de grotere, financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. De activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Bij de Groep werken circa 2.250 werknemers. Stern Groep NV staat genoteerd aan Euronext. Voor meer informatie: www.stern.nl

Stern kijkt verder dan zijn winst- en verliescijfers en besteedt bewust aandacht aan de gevolgen van zijn bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu op korte én op langere termijn. Stern zoekt primair naar duurzame oplossingen die een sociaal en/of milieuvriendelijk voordeel opleveren in combinatie met een direct of indirect financieel voordeel. Daarnaast wenst Stern een actief duurzaamheidsbeleid te voeren dat verder gaat dan wat wet- en regelgeving voorschrijft. Lees hier meer over het MVO-beleid.

Historie

Ardea Auto is een samensmelting van de volgende Ford dealerbedrijven:

  • Ford Rotterdam (voorheen AutoBrugStad en Automobielbedrijf Blijdorp)
  • Romeyn & Van Zanten
  • Wilton
  • Kinesis
  • Ford Amsterdam
  • Van Kalmthout Auto
  • Fitis Auto (voorheen Auto van der Meer en Eemland Motors)

De historie van de samengevoegde bedrijven gaat wel terug tot bijna 90 jaar, elk afzonderlijk bedrijf bestaat al vele decennia en hebben een rijke historie met Ford

Meer informatie over Ford