Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

SternGarant is een unieke garantie en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven rijden in uw auto occasion, met de zekerheid van 2 jaar garantie* met een volledige dekking.

Occasions met 24 maanden SternGarant* garantie

Een auto occasion met 24 maanden SternGarant

U vindt bij Ardea Auto verschillende Ford occasions met ruime garantie. Wij kunnen deze ruime garantie geven dankzij de uitstekende kwaliteit van al onze auto’s. Of u nu een nieuwe Ford of een occasion koopt, u krijgt altijd de zekerheid van twee jaar garantie. Dit is SternGarant garantie, zodat u zeker bent van een volledige dekking. Deze garantie is namelijk inclusief gratis vervanging van defecte onderdelen. Dus werkt er een onderdeel van uw auto niet helemaal naar behoren, of vertrouwt u het geluid dat u hoort niet helemaal? Kom langs bij een van onze vestigingen en wij bekijken wat het probleem is. Uiteraard lossen wij alle problemen ook direct voor u op.

De meest complete garantie op verschillende occasions

Wanneer u een keuze maakt uit ons ruime aanbod aan occasions, profiteert u van de meest complete dekking qua garantie.

Kom langs in één van onze vestigingen

Bent u toe aan een andere auto en bent u geïnteresseerd in goede tweedehands auto’s? Kom dan langs in een van de vestigingen van Ardea Auto, die u door het hele land vindt. In al onze vestigingen wordt u naar tevredenheid geholpen en helpen we u graag met het vinden van de juiste occasion. U heeft de keuze uit verschillende occasions met een ruime garantie.

Relevante pagina’s
Prive lease | Trekhaak laten monteren | Ford onderhoud

Occasions met de volgende criteria worden geleverd met SternGarant

Wilt u meer informatie over onze occasions, onze diensten of over andere zaken? Neem contact op met de Ardea Auto vestiging bij u in de buurt!

Kom naar het Ford Puma Introductieweekend bij Ardea Auto!Op 16, 17 en 18 januari 2020

Kom naar het Ford Puma Introductieweekend bij Ardea Auto op 16, 17 en 18 januari. Zoek uw dichtstbijzijnde Ardea Auto vestiging en bekijk onze openingstijden.

Bekijk de openingstijden