Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

SternGarant is een unieke garantie en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven rijden in uw auto occasion, met de zekerheid van 2 jaar garantie* met een volledige dekking.

Occasions met 24 maanden SternGarant* garantie

Een auto occasion met 24 maanden SternGarant

U vindt bij Ardea Auto verschillende Ford occasions met ruime garantie. Wij kunnen deze ruime garantie geven dankzij de uitstekende kwaliteit van al onze auto’s. Of u nu een nieuwe Ford of een occasion koopt, u krijgt altijd de zekerheid van twee jaar garantie. Dit is SternGarant garantie, zodat u zeker bent van een volledige dekking. Deze garantie is namelijk inclusief gratis vervanging van defecte onderdelen. Dus werkt er een onderdeel van uw auto niet helemaal naar behoren, of vertrouwt u het geluid dat u hoort niet helemaal? Kom langs bij een van onze vestigingen en wij bekijken wat het probleem is. Uiteraard lossen wij alle problemen ook direct voor u op.

De meest complete garantie op verschillende occasions

Wanneer u een keuze maakt uit ons ruime aanbod aan occasions, profiteert u van de meest complete dekking qua garantie.

Kom langs in één van onze vestigingen

Bent u toe aan een andere auto en bent u geïnteresseerd in goede tweedehands auto’s? Kom dan langs in een van de vestigingen van Ardea Auto, die u door het hele land vindt. In al onze vestigingen wordt u naar tevredenheid geholpen en helpen we u graag met het vinden van de juiste occasion. U heeft de keuze uit verschillende occasions met een ruime garantie.

Relevante pagina’s
Prive lease | Trekhaak laten monteren | Ford onderhoud

Occasions met de volgende criteria worden geleverd met SternGarant

Wilt u meer informatie over onze occasions, onze diensten of over andere zaken? Neem contact op met de Ardea Auto vestiging bij u in de buurt!