Winnaar landelijke quiz ‘Kies de Beste Band’ bekendgemaakt

0

Antoine den Tek uit Rotterdam heeft een set nieuwe zomerbanden gewonnen door mee te doen met de landelijke quiz van het programma ‘Kies de Beste Band’. Vandaag nam hij zijn bandenset, gebalanceerd en gemonteerd door Ford Ardea, in ontvangst. “De auto lijkt wel beter op de weg te liggen en stiller te zijn. Laat de zomervakantie maar komen” is de eerste reactie van Antoine.

Winnaar landelijke quiz 'Kies de Beste Band'
Uit de duizenden deelnemers aan de landelijke quiz ‘Kies de Beste Band’ is Antoine één van de gelukkige winnaars.

Uit de duizenden deelnemers aan de quiz is Antoine één van de gelukkige winnaars. Eind vorig jaar vulde hij de bandenquiz in en met succes. Alle winnaars ontvangen na gedegen advies van een bandenspecialist een set zomerbanden die het beste passen bij hun auto met het best mogelijke bandenlabel. De set nieuwe zomerbanden wordt aangeboden door RAI Vereniging en Ford Ardea Rotterdam.

“Ik heb meneer den Tek natuurlijk geholpen om voor hem de beste band voor zijn Ford te kiezen”, vertelt de bandenspecialist van Ford Ardea. “Goede zaak, dat programma Kies de Beste Band. Als de temperatuur boven de 7°C komt, is het namelijk verstandiger om te kiezen voor echte zomerbanden. Door de andere samenstelling van het rubber hebben zomerbanden dan meer grip op het wegdek en rijden ze veiliger, zuiniger schoner en stiller.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *