De Nieuwe Ford Focus

Het nieuwe ontwerp heeft door de langere motorkap, de welvingen aan de zijkant, de aflopende raamlijn en de brede achterlichten andere verhoudingen, maar de auto is nog altijd herkenbaar als Focus. Naast de reguliere uitvoeringen komen er drie specifieke versies: de luxe Vignale, de sportieve ST-Line en ruige Active. Die zijn allemaal herkenbaar aan specifieke uiterlijke kenmerken, zoals afwijkende bumpers, een gewijzigde grille en side skirts.

Motoren

De nieuwe Focus is leverbaar met diverse motoren. Het benzine-aanbod omvat de 1.0 EcoBoost met 100 en 125 pk en de 1.5 EcoBoost met 150 en 175 pk. Beide turbomotoren zijn voorzien van uitschakelbare cilinders, waarmee brandstof bespaard kan worden. Het assortiment dieselmotoren bestaat uit de 1.5 EcoBlue met 95 en 120 en de 150 pk sterke 2.0 EcoBlue. Diverse motoren kunnen gecombineerd worden met de nieuwe achttraps automaat, die te bedienen is met een draaiknop op de middentunnel.

Introductie aanbieding!

De Ford Focus is met Private lease al te verkrijgen vanaf € 333,- p/mnd op basis van 10.000 km's per jaar en 60 maanden looptijd of met Ford Options al vanaf € 179,- p/mnd!

Met deze zeer scherpe tarieven stapt u voordelig in uw nieuwe auto. Schaft u liever de nieuwe Ford Focus aan? Informeer dan naar de upgrade bonus. U ontvangt namelijk al € 1.000,- korting in uw offerte!

Voorraad zoeken

De Nieuwe Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte… wat wil je nog meer?

Jouw veiligheid staat voorop in de nieuwe Focus

Ford heeft alle beschikbare technologie in de nieuwe Focus gestopt. Zo kan het nieuwe model volledig zelfstandig inparkeren, je hoeft dus niet te remmen, sturen of gas te geven. Ook nieuw voor de Focus zijn functies als adaptieve cruise control, intelligente verlichting, een uitwijkassistent en een systeem dat waarschuwt als je tegen het verkeer in rijdt. Deze technieken om jou en je passagiers zo veilig mogelijk van A naar B te brengen.

Stap in de compleet vernieuwde Ford Focus , het interieur zal u aangenaam verassen en is van alle gemakken voorzien.

Alle nieuwe beschikbare veiligheidstechnieken vind u terug in de Focus, u wordt gewaarschuwd en geholpen voor obstakels in het verkeer.

Wil je power op de weg, maar tegelijkertijd zuinig rijden? Dan krijg je deze ideale combinatie in de vorm van krachtige en brandstofvriendelijke motoren, uitgevoerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automaat met 8 versnellingen. Terwijl z’n fraaie en aerodynamische design hem nog een stukje sneller en zuiniger maakt.

De nieuwe Ford Focus is nu bestellen!

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de nieuwe Ford Focus?

Voorraad zoeken