De nieuwe generatie Ford Fiesta

Eind 2016 is de nieuwe en ondertussen zevende generatie Ford Fiesta aangekondigd. Het vertonen van de prachtige modelafbeeldingen heeft gezorgd voor een massale en vooral positieve reacties van autoliefhebbers. Ardea Auto geeft u graag een voorproef van dit geweldige model.

De nieuwe Ford Fiesta presenteren wij in maar liefst 4 smaken. De al rijke Trend, stijlvolle Titanium, de sportieve ST-Line, de exclusieve Vignale met bijbehorende Vignale-manager en voor de avontuurlijke rijders onder ons komt de nieuwe Ford Fiesta nu ook als Active uitvoering.

Het interieur is ook compleet vernieuwd waarin u onder andere een 8-inch scherm terugvindt voor o.a. navigatie, telefoon en audio entertainment van Bang & Olufsen.

De nieuwe Ford Fiesta kan worden uitgerust met veiligheidssystemen die normaal gesproken alleen te vinden zijn in grote premium modellen zoals adaptieve cruise control, pre-collision assist met pedestrian detection, lane keep aid en nog veel meer.

Brochure opvragen

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Als slimme technologieën bij u thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in uw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om uw leven makkelijker te maken, met B&O PLAY om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken.

De nieuwe Ford Fiesta zit boordevol geavanceerde technieken die u, uw passagiers en uw auto beschermen bij een ongeval. Belangrijke functies zijn onder andere Active City Stop, Door Edge Protectors en SYNC 3 met Emergency Assistance.

Met Adaptive Cruise Control kiest u de snelheid, en het systeem houdt die snelheid aan. En: de cruisecontrol past zich ook aan. Zodra de ingebouwde radarsensor een voorligger signaleert, verlaagt het systeem uw snelheid, zodat u niet te dicht op de voorligger rijdt.

Rijk genieten.

Waarom zou u moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiency? In de nieuwe Ford Fiesta krijgt u het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor hebt u de 5-voudige winnaar te pakken van de internationale ‘Motor van het Jaar’-verkiezing*. Auto-Start-Stop helpt u om brandstof te besparen, elke keer dat u voor het stoplicht staat. En zijn rijdynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te rijden, elke rit weer.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Fiesta?