De nieuwste Ford EcoSport

De vernieuwde Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV met innovatieve Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert de Ford EcoSport uitstekende prestaties, bij een laag brandstofverbruik! Deze vernieuwde en stoere SUV (Smart Utility Vehicle) voelt zich thuis op elk terrein.

Ervaar het stoere design, de fijne motoren en de slimme technologie!

Ford dealer Ford-dealer Stern heeft altijd een ruim aanbod van de Ford EcoSport, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ford-dealer Stern beschikken we over diverse demomodellen van de Ford EcoSport. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen en de Ford technologieën kunt ervaren. De Ford EcoSport is uit voorraad leverbaar bij Ford-dealer Stern.

Vernieuwd. Verbeterd. Meer rijplezier!

Zelfvertrouwen is inbegrepen

Je voelt het meteen als je achter het stuur plaatsneemt. Je hebt overzicht en controle. Niet alleen dankzij de hoge zit, maar ook door de eenvoudige bediening van alle systemen. En de stijlvolle LED-verlichting die je optimaal zicht geeft. En zodra je start, merk je dat alle vier de wielen even hard meewerken om jou onder alle omstandigheden zekerheid te bieden; zelfs als je op een helling staat.

Handig en slim

Als het om jouw rijplezier gaat, laten wij niets aan het toeval over. Daarom is elke functie en technologie bewust toegevoegd. Zodat je bijvoorbeeld met je stem je telefoon, muziek en navigatie kunt bedienen in plaats van het 8-inch kleurentouchscreen. En je van de beste geluidskwaliteit geniet via het B&O PLAY-audiosysteem met maar liefst 10 speakers. Of dat je het stuur volledig naar wens kunt verstellen, net zoals je dat ook met de verwarmde stoelen kunt doen. Zo maak je van elke rit een geweldige ervaring.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de nieuwste Ford EcoSport?