Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Welcome to the stable: Mustang Mach-E

The new all-electric SUVZoek uw dichtstbijzijnde Ardea Auto vestiging

Elektrisch en Ongetemd

Volledig elektrisch en Iconisch

De Mustang kent iedereen en staat voor iconische status en voor passie. De nieuwe Mustang Mach-E voegt daar een nieuwe vorm van vrijheid aan toe. Puur genieten van de belevenis van de Mustang met oog op een schonere toekomst.

Inleveren doe je niet met AWD aandrijving, alle bewegingsvrijheid en veel laadruimte. Met een rijbereik van 600 kilometer hoef je niet bang te zijn voor range anxiety.

De Mach-E is voorzien van de nieuwste technologieën. Je bent volledig verbonden met de nieuwste generatie FORD SYNC-systeem met navigatie in de cloud, draadloze updates en beschikbare WiFi. En dit allemaal op een gestroomlijnd 15,5 inch scherm.

De traditionele autosleutel en deurgrepen zijn vervangen en in plaats daarvan krijg je snel en eenvoudig toegang tot je auto via E-Larch (knop) en je FordPass.

Welk avontuur je ook aangaat, met de laadruimte aan de voor- en achterkant van de Mach-E biedt de auto veelzijdig opbergruimte. Welk avontuur ga jij aan?

Kom naar het Ford Puma Introductieweekend bij Ardea Auto!Op 16, 17 en 18 januari 2020

Kom naar het Ford Puma Introductieweekend bij Ardea Auto op 16, 17 en 18 januari. Zoek uw dichtstbijzijnde Ardea Auto vestiging en bekijk onze openingstijden.

Bekijk de openingstijden