Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

De nieuwe Ford Mustang Mach-E

Autorijden wordt opnieuw puur genieten!Zoek uw dichtstbijzijnde Ford-dealer Stern vestiging

Deze nieuwe Ford Mustang Mach-E is volledig elektrisch aangedreven en heeft een rijbereik tot 600 kilometer

Volledig elektrisch en iconisch

Inleveren doe je niet met AWD aandrijving, alle bewegingsvrijheid en veel laadruimte. Met een rijbereik tot 600 kilometer hoef je niet bang te zijn voor range anxiety.

De krachtigste Mustang Mach-E heeft een vermogen van 342 kW (465 pk) en een koppel van 830 Nm. Met deze versie kun je in minder dan 5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. Er komen ook varianten met 190 kW (258 pk), 210 kW (285 pk) en 248 kW (337 pk). Sommige versies zijn, al dan niet standaard, voorzien van vierwielaandrijving. Ford biedt verder keuze uit twee accupakketten, van 75,7 en 98,8 kWh. Het rijbereik is, afhankelijk van de gekozen configuratie, 420 tot 600 kilometer.

Binnenin is Mustang Mach-E volledig gedigitaliseerd. Een 15,5 inch tablet-achtig beeldscherm domineert het dashboard en wordt automatisch gevoed met updates. Het navigatiesysteem kan op basis van de beschikbare laadpunten de meest ideale route berekenen. Het openen en starten van de auto gebeurt niet met een sleutel, maar met je smartphone.

De Mach-E is voorzien van de nieuwste technologieën. Je bent volledig verbonden met de nieuwste generatie FORD SYNC-systeem met navigatie in de cloud, draadloze updates en beschikbare WiFi. En dit allemaal op een gestroomlijnd 15,5 inch scherm.

De traditionele autosleutel en deurgrepen zijn vervangen en in plaats daarvan krijg je snel en eenvoudig toegang tot je auto via E-Larch (knop) en je FordPass.

Welk avontuur je ook aangaat, met de laadruimte aan de voor- en achterkant van de Mach-E biedt de auto veelzijdig opbergruimte. Welk avontuur ga jij aan?

Kies nu zelf!

Informeer voor de aankoop, financiering of lease voorwaarden bij onze verkoopadviseurs of laat een offerte op maat opstellen \