1. Ford Transit Courier

  De Ford Transit Courier is een zeer functionele en compacte bedrijfswagen, die vooral in drukke steden erg handig is. U beschikt over een grote laadruimte, zuinige en krachtige aandrijflijnen, slimme Ford technologie en een prachtig design in de Ford Transit Courier!

 2. Ford Transit Connect

  De nieuwe Ford Transit Connect is dé compacte bedrijfswagen van Ford. De nieuwe Ford Transit Connect is voorzien van een compleet nieuw design en het comfort van een personenwagen. De nieuwe Transit Connect wordt aangedreven door krachtige, zuinige benzine- en dieselmotoren en beschikt over een grote laadruimte!

 3. Ford Transit Custom

  De Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek uitgeroepen tot International Van of the Year!

 4. Ford Transit Custom – Dubbele cabine

  De Ford Transit Custom met dubbele cabine is voorzien van een extra rij stoelen, zodat u nog meer personen kunt vervoeren in uw Ford Transit Custom. Tevens zijn voor de Transit Custom met dubbele cabine ook verschillende wielbasen beschikbaar, geheel passend bij uw werkzaamheden.

 5. Ford Transit

  De grootste bedrijfswagen uit het modellengamma die wij u kunnen aanbieden: de nieuwe Ford Transit. Hij is te bestellen in vijf verschillende carrosserievarianten, vijf verschillende carrosserielengtes, laadvermogens uiteenlopend van 2900kg tot 4700kg en geheel afhankelijk van het gebruik kunt u de nieuwe Transit bestellen met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.

 6. Ford Ranger

  De Ford Ranger is een unieke pick-up truck die elk terrein aan kan. Met een sterke 4×4 wielaandrijving, een reeks sterke dieselmotoren met een enorm koppel en trekvermogen en een grote laadbak is het het een bijzonder functionele pick-up die elke omstandigheid de baas zal zijn. Offroad rijden was nog nooit zo comfortabel en leuk!

 7. Ford Tourneo

  De Ford Tourneo-modellenlijn omvat zeer ruime personenvervoerbusjes die door een groot ruimteaanbod uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van mensen! Voorzien van de meest moderne en toonaangevende Ford technologieën in combinatie met zeer krachtige en zuinige motoren.