Airco Service

De airconditioning regelt de temperatuur in de auto en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de auto afneemt.
Gemiddeld verliest het airconditioning systeem jaarlijks gemiddeld 10% van de koudemiddel vulling. Hierdoor gaat de airconditioning na verloop van tijd minder goed werken en verliest de airconditioning zijn kracht.
Daarom adviseert Ardea Auto om iedere 3 jaar de Airco Service uit te laten voeren. Tijdelijk voeren we deze Airco Service uit van €125,- voor € 99,-!
Zo blijft uw airconditioning in topconditie en geeft u het gehele jaar de perfecte temperatuur in uw auto.

> Plan hier de Airco Service voor uw auto in

Airco Check

Tijdens de Airco Check controleren we of u airconditioning de juiste temperatuur afgeeft en dus nog naar behoren werkt.
Daarnaast controleren we de afwatering van de airconditioning. Ardea Auto adviseert u om jaarlijks de airconditioning te laten controleren.
Dit zorgt voor zekerheid dat de airconditioning de juiste temperatuur in de auto af blijft geven, ook als het hoog zomer is!
Tijdelijk voeren we de Airco Check (t.w.v. €23,-) gratis voor u uit bij Ford Officieel Onderhoud.

> Plan hier het Ford Officieel Onderhoud inclusief de gratis Airco Check.

Airco Reinigen

Komen er muffe, niet frisse luchtjes uit de airco van uw auto? Dit kan veroorzaakt worden door schimmels in het airco en luchtverdelingssysteem. Deze schimmels treden op als een airco systeem niet met regelmaat gebruikt wordt. Tip: gebruik ook uw airco in de wintermaanden, ter voorkoming van schimmel en om uw ruiten te ontwasemen.
U kunt van de muffe luchtjes afkomen door uw airco chemisch te laten reinigen bij Ardea Auto!
Ardea Auto reinigt uw airco voor slecht € 39,95

> Plan hier de Airco Reiniging voor uw auto in.

Accessoires voor uw Ford

Accessoires voor uw Ford bij Ardea Auto: onze vakmensen voorzien u van deskundig advies op maat voor het monteren van accessoires gekenmerkt door een hoge mate van veiligheid en kwaliteit, perfect passend bij uw Ford!

Waarom Ford Accessoires voor uw Ford bij Ardea Auto?

Bij Ardea Auto kunt u terecht om accessoires te laten monteren op uw Ford. Laat u door onze vakmensen voorzien van deskundig advies op maat: voor elke Ford beschikken we over een ruim aanbod aan kwaliteitsaccessoires die perfect zullen passen op uw Ford. Van stijlvolle items voor uw interieur tot stylingpakketten die perfect zullen aansluiten bij uw persoonlijkheid en gebruiksstijl van de auto.