Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ardea Auto Inruil Weken

Profiteer van de Options deal, hoge inruilpremie en lage Private Lease tarievenInruilwaarde laten berekenen

Je nieuwe Ford per maand betalen? Dat kan extra voordelig met Ford Options of Private Lease bij Ardea Auto!

Ardea Auto Inruil Weken

Hebben wij uw interesse gewekt en durft u de uitdaging aan? Maak dan een afspraak met een van onze verkopers.

Tijdens de Inruil Weken zullen onze verkopers er alles aan doen om uw offerte zo aantrekkelijk als mogelijk te maken. Iedere verkoper heeft honderden tot duizenden euro’s tot zijn beschikking om aan u weg te geven en ook zullen wij het meest maximale bieden als inruilwaarde op uw eigen auto.

Bij Private lease zullen wij dit bedrag rechtstreeks op uw bankrekening storten en ook met Ford Options is er een mogelijkheid voor een cash-back.

De Ford Fiesta rijdt u met Ford Options vanaf €149,- per maand. Heeft u een inruilauto? Naast een aantrekkelijk maandbedrag is het mogelijk dat u nog een cash-back ontvangt.

>Offerte aanvragen

De Ford EcoSport rijdt u met Ford Options vanaf €199,- per maand. Heeft u een inruilauto? Naast een aantrekkelijk maandbedrag is het mogelijk dat u nog een cash-back ontvangt.

>Offerte aanvragen

De nieuwe Ford Puma rijdt u met Ford Options vanaf €209,- per maand. Heeft u een inruilauto? Naast een aantrekkelijk maandbedrag is het mogelijk dat u nog een cash-back ontvangt.

>Offerte aanvragen

De Ford Focus rijdt u met Ford Options vanaf €209,- per maand. Heeft u een inruilauto? Naast een aantrekkelijk maandbedrag is het mogelijk dat u nog een cash-back ontvangt.

>Offerte aanvragen

Elke 2 of 3 jaar een nieuwe Ford

Maak gebruik van de Ford Options Deals

Ford Options is een slim financieel plan waarbij u voordelig elke 3 jaar in
een nieuwe Ford kunt rijden. Het is een combinatie van uitgestelde betaling, gespreide betaling en een gegarandeerde minimum waarde aan het einde van de looptijd.

Bij Ford Options betaalt u wat u gebruikt. De Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW) van de auto wordt direct door Ford van de prijs afgetrokken. Dit deel betaalt u dus niet direct bij aanschaf van de auto. Daarnaast is het mogelijk om een
aanbetaling te doen, of uw huidige auto in te ruilen. Het restant dat overblijft betaalt u in vaste, overzichtelijke maandtermijnen. Met Ford Options betaalt u nu tijdelijk
slechts 4,2% rente.

Inruil? Geen probleem!
Is het bedrag dat u ontvangt voor uw inruilauto hoger dan de maximale aanbetaling dan maken wij dit verschil direct aan u over. Aan het einde van de looptijd kunt u
kiezen of u uw auto houdt, teruggeeft of inruilt!