Grote beurt auto

Een grote beurt aan uw auto wilt u laten uitvoeren door ervaren monteurs. Ga daarom naar een van de vestigingen van Ardea Auto. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide controle bent u ervan verzekerd dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Een grote beurt houdt uw auto in topconditie

Waarom is een grote beurt nodig aan uw auto? Tijdens een grote beurt bij Ardea auto wordt uw auto op meer dan 80 verschillende punten gecontroleerd en er worden verschillende onderdelen aan uw auto vervangen. Een kleine greep uit de werkzaamheden die er bij een grote beurt van uw auto worden uitgevoerd:

  • Inspectie van het remsysteem
  • Olie verversen
  • Vervangen bougies
  • Inspectie motor
  • Controle interieurfilter

Onze professionele monteurs voeren precies die werkzaamheden uit die nodig zijn om uw auto weer in topconditie te brengen. Zo kunt u voor een lage prijs weer vele veilige kilometers rijden.

Laat uw auto weer in topconditie brengen

Na de grote beurt aan uw auto weet u zeker dat uw auto weer in topconditie is en kunt u zonder zorgen weer vele kilometers rijden. Wij raden aan om minimaal een keer per twee jaar een grote beurt uit te laten voeren aan uw auto, of wanneer u er zo’n 30.000 kilometer mee gereden heeft. Heeft u een nieuwere auto? Dan verschijnt er vaak een melding op uw dashboard wanneer er een grote beurt nodig is. Ook kan er een grote beurt nodig zijn wanneer u herhaaldelijk last heeft van storingen of bijvoorbeeld wanneer u vreemde geluiden hoort. Kom in zulke gevallen altijd even langs in een van onze vestigingen, dan bekijken wij graag waar het probleem vandaan komt en lossen het voor u op.

Kies voor de scherpste prijs

Zorg ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en laat een grote beurt aan uw auto uitvoeren door Ardea Auto. Met 13 vestigingen zijn wij altijd dichtbij. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of bel met de Ardea Auto vestiging het dichtst bij u in de buurt als u meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden.

APK check | Tweedehands auto | Autogarage Den Haag