Zomerbandenwissel en opslag bij Ford dealer Ardea Auto voor slechts € 79,-

0
  • Complete wissel inclusief opslag

Wie kent het niet? Op straat je winterbanden wisselen naar de zomerbanden in de regen en met slecht gereedschap, met mogelijke schade aan velgen en wielmoeren tot gevolg. Om nog maar niet te spreken over het opslaan van je winterbanden. Ford dealer Ardea Auto neemt de zorg graag uit handen en slaat de winterbanden ook nog eens veilig en droog op. En dat voor slechts € 79 all-in.

Bandenwissel

Na een lange winterperiode is het weer tijd om de winterset te verwisselen voor de zomerbanden. Dit zorgt er namelijk voor dat overbodige slijtage aan de winterbanden door hogere buitentemperaturen wordt voorkomen. Bovendien hebben zomerbanden bij warmer weer boven de 7 graden Celsius een betere grip en een kortere remweg. Het wisselen van banden zonder professioneel gereedschap is best nog wel een klus. Ford dealer Ardea Auto voert die graag uit voor zijn klanten. Bovendien slaan wij de winterbanden vervolgens veilig en droog op.

“Zo aan het begin van de lente, en met de zomer in het verschiet, is het zaak om de auto weer tiptop verzorgd rijklaar te hebben. Zeker als een onderhoudsbeurt alweer enige tijd geleden is en de auto dienst heeft moeten doen in hartje winter. Dan is het goed om er zeker van te zijn dat de auto in orde is en weer veilig de weg op kan. Zeker ook wanneer de banden moeten worden gewisseld, waarbij wij uiteraard ook kijken naar het profiel en de staat van de banden. We doen het graag!”

Klik hier voor een online afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *