Ford Transit Custom

De Nieuwe Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek met Euro 6 motor de perfecte bedrijfswagen.

Met de Transit Custom beschikt u over een dynamische en betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten: de onderhoudsintervallen zijn om de twee jaar of binnen 50.000km!

De nieuwe Transit Custom: nu bij Ardea Auto in de showroom!

Wij beschikken bij Ford dealer Ardea Auto altijd over een ruim aanbod van de Ford Transit Custom, geheel passend bij al uw wensen. Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat, zodat uw Transit Custom optimaal aansluit bij uw werkzaamheden.

Klik hier voor het maken van een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Transit Custom zodat u zelf de grote efficiëntie, het functionele design, de grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek kunt ervaren!

Brochure opvragen

Zoek een Ford Transit Custom op voorraad

De Nieuwe Ford Transit Custom!

De Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Het resultaat is dat je neemt plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en jouw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 8 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Live Traffic helpt je files te vermijden. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb trek'.

Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord 'niet inhalen' wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer mee als je een nieuwe snelheidszone binnen rijdt.

Trailer Sway Control registreert het schommelen of slingeren van jouw aanhangwagen en vermindert de snelheid van jouw voertuig om het probleem op te lossen, zodat het trekken van een aanhangwagen beheerster verloopt. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

Luxe in een bedrijfswagen!

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Custom kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. Voorbeelden hiervan zijn een achteruitrijcamera geïntegreerd in het sync 3 systeem, Driver Alert , BLIS ( Blind Spot information system ) en Bi-Xenon verlichting.

Uw Ford Transit Custom is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar, voor meer informatie: bekijk hier de Ford technologieën.

Vraag uw Ardea Auto vestiging welke Ford technologie leverbaar is op uw Ford Transit Custom.

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bestaat de Transit Custom uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Ford heeft de nieuwe Transit Custom maandenlang achter elkaar hevig getest op bouwkwaliteit. Na maanden van intensief testen en de verscheidene onderdelen intensief te gebruiken leek de auto nog steeds als nieuw.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Transit Custom?