Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Transit Custom

Verfijnder en geavanceerder dan ooit!Offerte aanvragen

Robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Ford Transit Custom

Een dynamische en betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten.

De Nieuwe Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek met Euro 6 motor de perfecte bedrijfswagen.

Met de Transit Custom beschikt u over een dynamische en betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten: de onderhoudsintervallen zijn om de twee jaar of binnen 50.000km!

De Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Het resultaat is dat je neemt plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit.

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Custom kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. 

In totaal biedt de bestelauto met een laadschot een laadruimte van 6 kubieke meter. En dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1). De L2 biedt 6,8 kubieke meter.

Met de 2.0 Ford EcoBlue motoren is de Transit Custom zo ontworpen dat hij voldoet aan de Euro 6.2 emissienorm. Dit resulteert in minder uitstoot en lagere gebruikskosten.