Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek uitgeroepen tot International Van of the Year!

Met de Transit Custom beschikt u over een dynamische en betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten: de onderhoudsintervallen zijn om de twee jaar of binnen 50.000km!

De nieuwe Transit Custom: nu bij Ardea Auto in de showroom!

Wij beschikken bij Ford dealer Ardea Auto altijd over een ruim aanbod van de Ford Transit Custom, geheel passend bij al uw wensen. Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat, zodat uw Transit Custom optimaal aansluit bij uw werkzaamheden.

Klik hier voor het maken van een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Transit Custom zodat u zelf de grote efficiëntie, het functionele design, de grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek kunt ervaren!

Brochure

De aanvoerder van onze geheel nieuwe generatie bedrijfswagens.

Dynamische bedrijfswagen met lage gebruikskosten

De nieuwe Ford Transit Custom is een dynamische bedrijfswagen met een bijzonder grote laadruimte, waar u veel werkmaterialen in kwijt kunt. De Transit Custom is leverbaar in korte, middel of lange wielbasis zodat de Transit altijd aan zal sluiten bij uw werkzaamheden!

Tevens is hij voorzien van de krachtige en zuinige ECOnetic dieselmotoren van Ford, waardoor uw gebruikslasten tot een minimum worden beperkt. U hoeft aan uw Ford Transit Custom slechts om de twee jaar of om de 50.000km onderhoud uit te laten voeren.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

De Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen uit onze range. Hij laat zich kenmerken door grote efficientie, functioneel design, grote laadruimte en ongeevenaarde rijdynamiek.

Veiligheid staat voorop, zeker als u lang aan het rijden bent. Driver Alert zal u waarschuwen wanneer uw aandacht wegzakt om even pauze te nemen.

Hij is leverbaar in 3 carrosserievarianten met een keuze uit twee lengtes en twee hoogtes. U kunt maximaal beschikken over 8,3 m3 laadruimte en een laadlengte van 3.452mm.

Luxe in een bedrijfswagen!

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Custom kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. Voorbeelden hiervan zijn een achteruitrijcamera geïntegreerd in de binnenspiegel, Driver Alert en FordSYNC.

Uw Ford Transit Custom is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar, voor meer informatie: bekijk hier de Ford technologieën.

Vraag uw Ardea Auto vestiging welke Ford technologie leverbaar is op uw Ford Transit Custom.

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bestaat de Transit Custom uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Ford heeft de nieuwe Transit Custom maandenlang achter elkaar hevig getest op bouwkwaliteit. Na maanden van intensief testen en de verscheidene onderdelen intensief te gebruiken leek de auto nog steeds als nieuw.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Transit Custom?