Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

Ford Transit Custom

Verfijnder en geavanceerder dan ooit!Offerte aanvragen

Robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid.

De nieuwe Ford Transit Custom: nu bij Ford-dealer Stern in de showroom!

Een dynamische en betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten.

Wij beschikken bij Ford dealer Ford-dealer Stern altijd over een ruim aanbod van de Ford Transit Custom, geheel passend bij al uw wensen. Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat, zodat uw Transit Custom optimaal aansluit bij uw werkzaamheden. Wist u dat de Ford Transit Custom eenmaal is uitgeroepen tot International Van of the Year?

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs

Bij Ford-dealer Stern beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Transit Custom. Zo kunt u zelf de grote efficiëntie, het functionele design, de grote laadruimte, de vele optionele Fordtechnologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek zelf ervaren.

Een dynamische bedrijfswagen met lage gebruikskosten

De nieuwe Ford Transit Custom is een dynamische bedrijfswagen met een bijzonder grote laadruimte, waar u veel werkmaterialen in kwijt kunt. De Transit Custom is leverbaar in korte, middel of lange wielbasis zodat de Transit altijd aan zal sluiten bij uw werkzaamheden. Tevens is deze bedrijfswagen voorzien van een krachtige en zuinige ECOnetic dieselmotor van Ford, waardoor uw gebruikslasten tot een minimum worden beperkt. U hoeft aan uw Ford Transit slechts om de twee jaar of om de 50.000km onderhoud uit te laten voeren.

Luxe in een bedrijfswagen

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Custom kunnen wij deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. Voorbeelden hiervan zijn een achteruitrijcamera geïntegreerd in de binnenspiegel, Driver Alert en FordSYNC. Uw Ford Transit Custom is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Vraag uw Ford-dealer Stern vestiging welke Ford technologie te installeren is op uw Ford Transit.

Profiteer van de uitzonderlijke bouwkwaliteit van de Ford Transit Custom

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bestaat de Transit Custom uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Ford heeft de nieuwe Transit maandenlang achter elkaar uitgebreid getest op bouwkwaliteit. Na maanden van intensief testen en de verscheidene onderdelen intensief te gebruiken, leek de auto nog steeds als nieuw. Wilt u zelf deze auto ervaren? Of wilt u eerst meer informatie of een offerte aanvragen? Kom dan langs bij een van onze dealers!

Onze aanbiedingen

Informeer voor de aankoop, financiering of (private) lease voorwaarden bij onze verkoopadviseurs of laat een offerte op maat opstellen

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Custom kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. 

In totaal biedt de bestelauto met een laadschot een laadruimte van 6 kubieke meter. En dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1). De L2 biedt 6,8 kubieke meter.

Met de 2.0 Ford EcoBlue motoren is de Transit Custom zo ontworpen dat hij voldoet aan de Euro 6.2 emissienorm. Dit resulteert in minder uitstoot en lagere gebruikskosten.