Ford Transit Courier

De Ford Transit Courier is een zeer functionele en compacte bedrijfswagen, die vooral in drukke steden erg handig is. Door zijn geschikte formaat kunt u hem makkelijk parkeren en zal hij gemakkelijk laten besturen. U beschikt over een grote laadruimte, zuinige en krachtige aandrijflijnen, slimme Ford technologie en een prachtig design in de Ford Transit Courier!

Ervaar zelf de functionaliteit, het laadruim, de zuinige en krachtige aandrijflijnen en het toonaangevende design!

Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat!

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Brochure opvragen

De grootste compacte bedrijfswagen.

Compacte en ruime bedrijfswagen
De Ford Transit Courier is een compacte bedrijfswagen, die hierdoor erg handig is in druk bevolkte gebieden. Desondanks beschikt u over een toonaangevend groot laadruim in de Transit Courier: 2,3 m3. Dat is tot wel 10% meer dan de overige voertuigen in dit segment! Door het grote laadruim zal de Transit Courier optimaal aansluiten bij uw werkzaamheden.

Toonaangevend design en technologie
De Ford Transit Courier is voorzien van een compleet nieuw en toonaangevend design in interieur en exterieur, waardoor de auto een hoogwaardige uitstraling geniet. Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau beschikt de Transit Courier over vele slimme Ford technologieën, zoals FordSYNC en Auto-Start-Stop.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

De compacte Transit Courier is wendbaar en krachtig dankzij de bekroonde EcoBoost motor. Deze kracht koppelt hij aan een uitstekende brandstofzuinigheid.

De Transit Courier zal u blijven verbazen. Bijvoorbeeld vanwege het bijzondere comfort en doordachte details die u helpen om het werk makkelijk te maken.

De Transit Courier heeft met 1620 mm en 2,3 m3 de grootste laadruimte in zijn klasse. Met een maximum laadvermogen van 585 kg is hij geschikt voor elke klus.

Zuinige en schone aandrijflijnen
De Ford Transit Courier is voorzien van zuinige en schone benzine- en dieselmotoren, die geprezen worden door hun krachtige prestaties en het hoge koppel. Dit in combinatie met de perfect verfijnde transmissies, zorgt ervoor dat u geniet van optimale rijeigenschappen. U heeft de keuze uit de Engine of the Year 1.0 EcoBoost benzinemotor, of een 1.5 of 1.6 dieselmotoren. Ze zijn allen erg zuinig en kennen een lage milieubelasting, waardoor u geniet van gunstige gebruikskosten!

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Transit Courier?