Ford Transit Connect

Voor de duurzame ondernemerOfferte aanvragen

Een duurzame en efficiënte bedrijfswagen voor al uw klussen.

Ford Transit Connect

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

De Ford Transit Connect is een duurzame en efficiënte bedrijfswagen voor al uw klussen. Deze kleine bestelwagen met veel ruimte is stijlvol, kostenbesparend en vooral praktisch, waardoor deze uitermate geschikt is voor u als ondernemer. Waar u deze aanschaft? Bij Ardea Auto: de grootste Ford dealer in Noord- en Zuid-Holland

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bestaat de Transit Connect uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Ford heeft de nieuwe Transit Connect maandenlang achter elkaar hevig getest op bouwkwaliteit. Na maanden van intensief testen en de verscheidene onderdelen intensief te gebruiken leek de auto nog steeds als nieuw.

Interessante pagina’s:
Tweedehands auto | Autogarage Den Haag | Autogarage Dordrecht

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen.

In de nieuwe Ford Transit Connect met een korte en lange wielbasis loopt het laadvolume op tot 3,6m³ (VDA) en een maximaal laadvermogen tot 890 kg. 

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Connect kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën.