Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Transit Connect

Voor de duurzame ondernemerOfferte aanvragen

Een duurzame en efficiënte bedrijfswagen voor al uw klussen.

Ford Transit Connect

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

De Ford Transit Connect is een duurzame en efficiënte bedrijfswagen voor al uw klussen. Deze kleine bestelwagen met veel ruimte is stijlvol, kostenbesparend en vooral praktisch waardoor deze uitermate geschikt is voor u als ondernemer. Waar u deze aanschaft? Bij Ardea: de grootste Ford dealer in Noord- en Zuid-Holland.

Ga voor een duurzame bestelwagen met de Ford Transit Connect

Veel ondernemers willen zo duurzaam mogelijk ondernemen. De Ford Transit Connect is daardoor een bijzonder goede keuze. De motor bevat namelijk een efficiënte 1.0 EcoBoost-benzinemotor. Deze motor levert 100pk en een koppel van 170 Nm met handgeschakelde transmissie en 6 versnellingen. Het mooie van de 1,6 liter benzinemotor is dat deze slechts een CO2-Uitstoot heeft van 129g/km en een laag verbruik van slechts 5,61/100km.

Vind de Ford Transit Connect in onze showroom

U bent van harte welkom in één van onze showrooms om de Ford Transit Connect uitvoerig te komen bekijken. Onze ervaren accountmanagers geven dan graag antwoord op al uw vragen over deze bijzondere bedrijfswagen. Met meer dan vijftien vestigingen verspreid over Noord- en Zuid-Holland zijn wij altijd dichtbij. Liever direct een offerte aanvragen voor de Ford Transit Connect? Vul dan het formulier in op onze website. Wij voorzien u dan zo spoedig mogelijk van een aantrekkelijke aanbieding.

Interessante pagina’s:
Tweedehands auto | Autogarage Den Haag | Autogarage Dordrecht

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen.

In de nieuwe Ford Transit Connect met een korte en lange wielbasis loopt het laadvolume op tot 3,6m³ (VDA) en een maximaal laadvermogen tot 890 kg. 

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Connect kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën.