Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Transit Connect

Voor de duurzame ondernemerOfferte aanvragen

Een duurzame en efficiënte bedrijfswagen voor al uw klussen.

De nieuwe Ford Transit Custom: nu bij Ardea Auto in de showroom!

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

Wij beschikken bij Ford dealer Ardea Auto altijd over een ruim aanbod van de Ford Transit Custom, geheel passend bij al uw wensen. Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat, zodat uw Transit Custom optimaal aansluit bij uw werkzaamheden. Wist u dat de Ford Transit Custom eenmaal is uitgeroepen tot International Van of the Year?

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Transit Custom. Zo kunt u zelf de grote efficiëntie, het functionele design, de grote laadruimte, de vele optionele Fordtechnologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek zelf ervaren.

Een dynamische bedrijfswagen met lage gebruikskosten

De nieuwe Ford Transit Custom is een dynamische bedrijfswagen met een bijzonder grote laadruimte, waar u veel werkmaterialen in kwijt kunt. De Transit Custom is leverbaar in korte, middel of lange wielbasis zodat de Transit altijd aan zal sluiten bij uw werkzaamheden. Tevens is deze bedrijfswagen voorzien van een krachtige en zuinige ECOnetic dieselmotor van Ford, waardoor uw gebruikslasten tot een minimum worden beperkt. U hoeft aan uw Ford Transit slechts om de twee jaar of om de 50.000km onderhoud uit te laten voeren.

Luxe in een bedrijfswagen

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Custom kunnen wij deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. Voorbeelden hiervan zijn een achteruitrijcamera geïntegreerd in de binnenspiegel, Driver Alert en FordSYNC. Uw Ford Transit Custom is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Vraag uw Ardea Auto vestiging welke Ford technologie te installeren is op uw Ford Transit.

Profiteer van de uitzonderlijke bouwkwaliteit van de Ford Transit Custom

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bestaat de Transit Custom uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Ford heeft de nieuwe Transit maandenlang achter elkaar uitgebreid getest op bouwkwaliteit. Na maanden van intensief testen en de verscheidene onderdelen intensief te gebruiken, leek de auto nog steeds als nieuw. Wilt u zelf deze auto ervaren? Of wilt u eerst meer informatie of een offerte aanvragen? Kom dan langs bij een van onze dealers!

Interessante pagina’s:
Tweedehands auto | Autogarage Den Haag | Autogarage Dordrecht

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen.

In de nieuwe Ford Transit Connect met een korte en lange wielbasis loopt het laadvolume op tot 3,6m³ (VDA) en een maximaal laadvermogen tot 890 kg. 

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Connect kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën.