Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is een duurzame en efficiënte bedrijfswagen voor al uw klussen. Deze kleine bestelwagen met veel ruimte is stijlvol, kostenbesparend 20n vooral praktisch, waardoor deze uitermate geschikt is voor u als ondernemer. Waar u deze aanschaft? Bij Ardea: de grootste Ford dealer in Noord- en Zuid-Holland

Ga voor een duurzame bestelwagen met de Ford Transit Connect

Veel ondernemers willen zo duurzaam mogelijk ondernemen. De Ford Transit Connect is daardoor een bijzonder goede keuze. Deze bevat namelijk een efficiënte 1.0 EcoBoost-benzinemotor. Deze motor levert 100pk en een koppel van 170 Nm met handgeschakelde transmissie en 6 versnellingen. Het mooie van deze 1,6 liter benzinemotor is dat deze slechts een CO2-Uitstoot heeft van slechts 129g/km en een laag verbruik van slechts 5,61/100km

Brochure opvragen

Zoek een Ford Transit Connect op voorraad

De Nieuwe Ford Transit Connect!

Vind de Ford Transit Connect in onze showroom

U bent van harte welkom in een van onze showrooms om de Ford Transit Connect uitvoerig te komen bekijken. Onze ervaren accountmanagers geven hierbij graag antwoord op al uw vragen over deze bijzondere bedrijfswagen. Met meer dan vijftien vestigingen verspreid over Noord- en Zuid Holland zijn wij altijd dichtbij. Liever direct een offerte aanvragen voor de Ford Transit Connect? Vul dan het formulier in op onze website. Wij doen u dan zo snel mogelijk een aantrekkelijke aanbieding.

Interessante pagina's:

Tweedehands auto | Autogarage Den Haag | Autogarage Dordrecht

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Luxe in een bedrijfswagen!

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Connect kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. Voorbeelden hiervan zijn een achteruitrijcamera geïntegreerd in het sync 3 systeem, Driver Alert , BLIS ( Blind Spot information system ) en Bi-Xenon verlichting.

Uw Ford Transit Connect is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar, voor meer informatie: bekijk hier de Ford technologieën.

Vraag uw Ardea Auto vestiging welke Ford technologie leverbaar is op uw Ford Transit Connect.

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bestaat de Transit Connect uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Ford heeft de nieuwe Transit Connect maandenlang achter elkaar hevig getest op bouwkwaliteit. Na maanden van intensief testen en de verscheidene onderdelen intensief te gebruiken leek de auto nog steeds als nieuw.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Transit Connect?