Ford Transit Connect

De nieuwe Ford Transit Connect is dé compacte bedrijfswagen van Ford. De nieuwe Ford Transit Connect is voorzien van een compleet nieuw design met de uitstraling van een personenwagen. De nieuwe Transit Connect wordt aangedreven door krachtige, zuinige benzine- en dieselmotoren en beschikt over een grote laadruimte!

De nieuwe Transit Connect: nu in de showroom bij Ardea Auto

Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat door één van onze accountmanagers, zodat uw Transit Connect optimaal zal aansluiten bij uw werkzaamheden.

Brochure

Praktisch en kostenbesparend.

Compact en ruim!
In de grote praktische laadruimte is plaats voor twee Europallets en het maximale laadvermogen bedraagt 1.000 kg. De laadruimte is 2,9 of 3,6 kuub groot en biedt ruimte aan materialen tot 2,15 meter.

Toonaangevend in design en technologie
De Transit Connect is leverbaar in diverse stijlvolle kleuren. Het interieur is afgewerkt met robuuste materialen en met de dubbele passagiersstoel kunt u tot drie personen vervoeren. Dankzij de fijne rijeigenschappen, de standaard veiligheidssystemen en lage exploitatiekosten is de Transit Connect uitgeroepen tot  “International Van of the Year 2014”. De Transit Connect heeft de maximale vijf sterren gehaald in de Euro NCAP botsproeven.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Een uitgebreide reeks veiligheids- en assistentiefuncties helpen u om uw vracht en uzelf optimaal te beschermen.

De Transit Connect heeft een maximaal laadvolume van 3,6 m3 en een laadvermogen tot wel 1.003 kg! In de L2 variant kunt u met gemak 2 Europallets kwijt.

De Transit Connect is een praktische en betrouwbare bestelauto. Hij is voorzien van intelligente technologieen zoals SYNC.

De praktische bestelauto

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Connect kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. Voorbeelden hiervan zijn een achteruitrijcamera geïntegreerd in de binnenspiegel, Driver Alert en FordSYNC.

Zuinig en krachtig
De nieuwe Transit Connect wordt aangedreven door een reeks zuinige en krachtige benzine- en dieselmotoren, die stuk voor stuk geprezen worden door hun krachtige prestaties, hoog koppel, zuinigheid en lage milieubelasting. De Transit Connect heeft een  aanhanggewicht van 1.200 kg.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Transit Connect?