Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

Ford Transit Connect

Voor de duurzame ondernemerOfferte aanvragen

Een duurzame en efficiënte bedrijfswagen voor al uw klussen.

Ford Transit Connect

Vernieuwend, praktisch en innovatief.

De Transit Connect is op alle fronten verbeterd. Een elegante nieuwe look, uitgebreid vernieuwd interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit.
De kenmerkende robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit zijn niet veranderd en is verrijkt met functies als een flexibele dubbele passagiersstoel en SYNC 3.

De Transit Connect is leverbaar als Ambiente- of Trend uitvoering met een korte en lange wielbasis en loopt het laadvolume op tot 3,6m3 en een maximaal laadvermogen tot 890 kg.

Door de nieuwste technologieën is het brandstofverbruik gunstig en heeft de Transit Connect een lagere uitstoot, wat de kosten laag houdt.
Ook de innovatieve rijhulptechnologieën zorgen dat de bestuurder handsfree verbonden blijft en de ogen op de weg kan houden.

Onze aanbiedingen

Informeer voor de aankoop, financiering of (private) lease voorwaarden bij onze verkoopadviseurs of laat een offerte op maat opstellen

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen.

In de nieuwe Ford Transit Connect met een korte en lange wielbasis loopt het laadvolume op tot 3,6m³ (VDA) en een maximaal laadvermogen tot 890 kg. 

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Connect kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën.