Ford Transit

De Ford Transit is de grootste bedrijfswagen van Ford, die uiteraard ook te koop is bij Ardea auto. Net zoals bij veel van onze modellen, heeft u ook bij de Ford Transit de mogelijkheid uw eigen auto samen te stellen. Daardoor sluit uw Ford Transit optimaal aan bij uw werkzaamheden. Ook is de vormgeving van de Ford Transit geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik. U kunt kiezen uit verschillende opties:

  • Vijf verschillende carosserievarianten
  • Vijf verschillende carosserielengtes
  • Een laadvermogen van 2900 tot wel 4700 kilogram
  • Voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving
Klik hier voor een online afspraak

Bijzonder compleet uitgeruste Ford Transit

Voor een optimaal comfort is de Ford Transit bijzonder compleet uitgerust. Kies uit de luxe opties bij het kopen van een Ford Transit zoals een radiosysteem met USB-aansluiting, een multifunctioneel display, elektrische voorruitverwarming en automatische buitenspiegels. Ook is de Ford Transit standaard uitgerust met vele slimme Ford technologieën om uw veiligheid te waarborgen.

Ga voor de nieuw ontworpen Ford Mondeo

Op zoek naar een mooie nieuwe auto voor privégebruik? Kies dan de voor de Ford Mondeo, met een compleet nieuw ontwerp. Gaat voor een hybride 4-deurs, een 5-deurs of een Wagon variant? Ook de Ford Mondeo is volledig aan uw wensen aan te passen. Zo kunt u kiezen uit verschillende aandrijflijnen en uitrustingsniveaus. Zo vindt u bij Ardea Auto altijd een Ford Mondeo die aansluit bij uw wensen.

Kom naar de Ardea vestiging bij u in de buurt voor een nieuwe Ford Mondeo

Wanneer u langskomt in een van onze showrooms, ziet u met eigen ogen de schitterende stylingsdetails van de nieuwe Mondeo. Daarnaast is deze schitterende auto voorzien van een EcoBoost-benzinemotor, die meerdere malen is verkozen tot ‘International Engine of the Year. Dit vanwege de krachtige prestaties en het lage brandstofverbruik. Kortom: de Ford Mondeo is de ideale personenauto. Kom snel langs in een van onze vestigingen.