Ford Transit

De grootste bedrijfswagen uit het modellengamma die wij u kunnen aanbieden: de nieuwe Ford Transit. Hij is te bestellen in vijf verschillende carrosserievarianten, vijf verschillende carrosserielengtes, laadvermogens uiteenlopend van 2900kg tot 4700kg en geheel afhankelijk van het gebruik kunt u de nieuwe Transit bestellen met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.
Door de ruime keuzemogelijkheden kunt u een Transit samenstellen die optimaal zal aansluiten bij uw werkzaamheden!

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Grote diversiteit aan carrosserievarianten
De Ford Transit is leverbaar in een vijftal carrosserievarianten, elk met een andere wielbasis en een ander laadvermogen. De nieuwe Transit is leverbaar als bestelbus en als Minibus.

Brochure opvragen

Maakt van de grootste klussen een kleinigheid.

Zeer praktische laadruimtes
De laadruimte van de nieuwe Transit(s) is bijzonder efficiënt ingericht om uw werkzaamheden tegemoet te komen. Zo zijn de hoeken van de zijwanden rechter en is het dak verhoogd voor een maximaal ruimteaanbod, de laadruimte is veel langer dan van andere bedrijfswagens waardoor u waarschijnlijk geen spullen op het dak hoeft te vervoeren, het laadruim is voorzien van een stalen laadschot, in de achterbumper is een opstaptrede gemaakt om het laden en lossen van spullen te vergemakkelijken en zijn er voor de lading zelf stevige bevestigingen aangebracht. De laadruimte is tevens goed verlicht, de zijdeuren zijn gemoderniseerd zodat ze gebruiksvriendelijker zijn en een langere levensduur hebben gekregen en tot slot kunnen de achterdeuren wijd geopend worden.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

De Transit is leverbaar in 6 verschillende carrosserievarianten met verschillende aandrijvingen. Met 5 carrosserielengtes en 3 carrosseriehoogtes vind u altijd de ideale werkomgeving.

Met zijn maximale laadruimte tot 15,1 m3 en een lengte van4.210 biedt hij letterlijk alle ruimte.

Wanneer het erom gaat passagiers snel, veilig en comfortabel te vervoeren is er geen betere keuze dan de nieuwe Ford Transit Minibus.

Luxe en technologie
Om een hoge mate van comfort te garanderen is de nieuwe Ford Transit bijzonder compleet uitgerust. U beschikt eventueel over Ford SYNC, audiosysteem met USB-aansluiting en multifunctioneel display, elektrische voorruitverwarming, automatisch inklappende buitenspiegels en nog veel meer.
Tevens is de nieuwe Ford Transit voorzien van vele slimme Ford technologieën, zoals Emergency Brake Warning, Lane Keeping Alert en Hill Start Assist.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Transit?