Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Transit

Geschikt voor álle werkzaamheden.Offerte aanvragen

Robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Ford Transit

Maakt van de grootste klussen een kleinigheid.

De grootste bedrijfswagen uit het modellengamma die wij u kunnen aanbieden: de nieuwe Ford Transit. Hij is te bestellen in vijf verschillende carrosserievarianten, vijf verschillende carrosserielengtes, laadvermogens uiteenlopend van 2900kg tot 4700kg en geheel afhankelijk van het gebruik kunt u de nieuwe Transit bestellen met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Door de ruime keuzemogelijkheden kunt u een Transit samenstellen die optimaal zal aansluiten bij uw werkzaamheden!

Grote diversiteit aan carrosserievarianten
De Ford Transit is leverbaar in een vijftal carrosserievarianten, elk met een andere wielbasis en een ander laadvermogen. De nieuwe Transit is leverbaar als bestelbus en als Minibus.

Zeer praktische laadruimtes
De laadruimte van de nieuwe Transit(s) is bijzonder efficiënt ingericht om uw werkzaamheden tegemoet te komen. Zo zijn de hoeken van de zijwanden rechter en is het dak verhoogd voor een maximaal ruimteaanbod, de laadruimte is veel langer dan van andere bedrijfswagens waardoor u waarschijnlijk geen spullen op het dak hoeft te vervoeren, het laadruim is voorzien van een stalen laadschot, in de achterbumper is een opstaptrede gemaakt om het laden en lossen van spullen te vergemakkelijken en zijn er voor de lading zelf stevige bevestigingen aangebracht. De laadruimte is tevens goed verlicht, de zijdeuren zijn gemoderniseerd zodat ze gebruiksvriendelijker zijn en een langere levensduur hebben gekregen en tot slot kunnen de achterdeuren wijd geopend worden.

Met 5 carrosserielengtes en 3 carrosseriehoogtes vind u altijd de ideale werkomgeving.

Om een hoge mate van comfort te garanderen is de nieuwe Ford Transit bijzonder compleet uitgerust. 

Met zijn maximale laadruimte tot 15,1 m3 en een lengte van 4.210 biedt hij letterlijk alle ruimte.