Ford Tourneo Personenvervoer

De Ford Tourneo-modellenlijn omvat zeer ruime personenvervoerbusjes die door een groot ruimteaanbod uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van personen! Voorzien van de meest moderne en toonaangevende Ford technologieën in combinatie met zeer krachtige en zuinige motoren.

Ervaar de zuinige en krachtige motoren, fijne rijeigenschappen en het fraaie design!
Wij beschikken bij Ford dealer Ford-dealer Stern altijd over een ruim aanbond aan Ford Tourneo’s, geheel passend bij uw wensen voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat!

Neem contact op met uw Ford-dealer Stern vestiging!

Bij Ford-dealer Stern beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Tourneo zodat u zelf de uitzonderlijk zuinige en krachtige motoren, de fijne rijeigenschappen en het fraaie design kunt ervaren!

Ruimte voor iedereen.

De modellen van Ford Tourneo staan garant voor ruim personenvervoer. Zoals u van Ford gewend bent, is de complete lijn voorzien van de modernste en slimste Ford-technologieën. In combinatie met efficiënte en sterke motoren is dit de nieuwe standaard voor het vervoeren van personen.

We kunnen bij Ford-dealer Stern drie verschillende Ford Tourneo’s leveren uit de Tourneo-modellenlijn. Scroll verder en lees meer.

Altijd een aanbieding!

Bij Ford-dealer Stern hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

De compacte Ford Tourneo Connect is een uiterst comfortabele en efficiënte personenauto bestemd voor het vervoer van personen met een geweldig aanbod aan ruimte: er is plek voor de gehele familie! U beschikt over een enorme opbergruimte, veel zitplaatsen in de Tourneo Connect en profiteert van het compacte formaat.

In de Ford Tourneo Custom zult u perplex staan van de hoeveelheid ruimte die deze personenvervoerbus te bieden heeft! Met wel 5 tot 9 zitplaatsen is het met recht een echte personenvervoerder te noemen!

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Tourneo?