Ford Ranger

De Ford Ranger is een unieke pick-up truck die elk terrein aan kan. Met een sterke 4×4 wielaandrijving, een reeks sterke dieselmotoren met een enorm koppel en trekvermogen en een grote laadbak is het het een bijzonder functionele pick-up die elke omstandigheid de baas zal zijn. Offroad rijden was nog nooit zo comfortabel en leuk!
Mede hierdoor is de Ford Ranger verkozen tot International Pick Up of the Year!

Ervaar zelf het sterke 4×4 wielaandrijvingssysteem, de enorme kracht en de grote functionaliteit!

Bij Ardea Auto voorziet ons enthousiaste verkoopteam u graag van deskundig advies op maat voor uw Ford Ranger. Er zijn verscheidene interessante opties, uitvoeringen en dieselmotoren leverbaar, waarover uw Ardea Auto vestiging u graag alles vertelt!

Brochure opvragen

De grootste prestaties in zijn klasse.

Sterk en functioneel

Met de nieuwe Ford Ranger kiest u dus voor een bijzonder sterke pick-up truck die met zijn 4×4 wielaandrijving op elk terrein thuis is. U geniet van een hoge mate van comfort en kwaliteit in de Ranger en met de grote laadbak is de Ranger ook nog eens bijzonder functioneel en praktisch!
Met verschillende sterke DuraTorq dieselmotoren met een enorme kracht en een enorm koppel zal de Ranger altijd voldoen aan uw wensen. Eventueel kunt u een dubbele cabine bestellen, indien u meer passagiers wenst te vervoeren.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

International Pick Up of the Year!

Onlangs werd de nieuwe Ford Ranger uitgeroepen tot International Pick Up of the Year. De Ford Ranger is maandenlang intensief getest op allerlei soorten terreinen, onder de meest bizarre weersomstandigheden om een hoge mate van kwaliteit, comfort en functionaliteit te kunnen garanderen.
De verkiezing tot International Pick Up of the Year mag gelden als een getuigschrift voor deze kwaliteiten. Met een ruim aantal punten versloeg de Ranger zijn opponenten!

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Transit?