Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Ranger

Enorme kracht en grote functionaliteit! Offerte aanvragen

Kan elk terrein aan.

Ford Ranger

De grootste prestaties in zijn klasse.

De Ford Ranger is een unieke pick-up truck die elk terrein aan kan. Met een sterke 4×4 wielaandrijving, een reeks sterke dieselmotoren met een enorm koppel en trekvermogen en een grote laadbak is het het een bijzonder functionele pick-up die elke omstandigheid de baas zal zijn. Offroad rijden was nog nooit zo comfortabel en leuk! Mede hierdoor is de Ford Ranger verkozen tot International Pick Up of the Year!

Ervaar zelf het sterke 4×4 wielaandrijvingssysteem, de enorme kracht en de grote functionaliteit!
Bij Ardea Auto voorziet ons enthousiaste verkoopteam u graag van deskundig advies op maat voor uw Ford Ranger.

Er zijn verscheidene interessante opties, uitvoeringen en dieselmotoren leverbaar, waarover uw Ardea Auto vestiging u graag alles vertelt!

Onze aanbiedingen

Informeer voor de aankoop, financiering of (private) lease voorwaarden bij onze verkoopadviseurs of laat een offerte op maat opstellen

U geniet van een hoge mate van comfort en kwaliteit in de Ranger en met de grote laadbak is de Ranger ook nog eens bijzonder functioneel en praktisch!

Met de nieuwe Ford Ranger kiest u dus voor een bijzonder sterke pick-up truck die met zijn 4×4 wielaandrijving op elk terrein thuis is. 

Met verschillende sterke DuraTorq dieselmotoren met een enorme kracht en een enorm koppel zal de Ranger altijd voldoen aan uw wensen.