Zoek in onze voorraad Ford occasions

Ford Occasions tot 24 maanden SternGarant

Deze Ford occasions zijn via een kritische selectie ingekocht en mede hierdoor bieden we echte occasions van hoge kwaliteit aan. SternGarant is een unieke garantie die ervoor zorgt dat u zorgeloos blijft rijden in uw kwaliteitsoccasion, met de zekerheid van 2 jaar garantie met een zeer volledige dekking.

Wat houdt SternGarant precies in?

Onze Ford occasions zijn altijd van hoge kwaliteit. Daarom leveren wij in de meeste gevallen SternGarant mee bij uw aankoop. Uw nieuwe Ford occasion heeft 2 jaar garantie met een zeer volledige dekking. Inclusief gratis vervanging of reparatie van defecte onderdelen bij een Stern-vestiging. Ook kunt u direct ondersteuning van ons verwachten in geval van pech, schade of een ongeval in het verkeer. SternGarant is tevens onderdeel van de SternMobility Card RedLabel, die wordt meegeleverd bij uw occasion. Dé pas voor al uw mobiliteitsservice.

Ervaar zelf de voordelen van SternGarant

Ga voor de ultieme zekerheid en het gemak van Ford Occasions met SternGarant. U profiteert dan van deze voordelen:

  • 2 jaar garantie op uw occasion
  • SternMobility Card RedLabel
  • Korting op banden en accessoires
  • Pechhulp

Wilt u meer informatie over de verschillende occasions of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.