De Ford Puma komt terug…

0

Ford kondigt de terugkeer van de Puma aan. De naam komt niet achterop een nieuwe, compacte sportwagen, maar op een cross-over die onder de Kuga in het assortiment komt. De onthulling volgt binnenkort.

Ford stoft de naam Puma af voor een nieuwe cross-over. Het gaat om een model dat tussen de EcoSport en de nieuwe Kuga in het assortiment wordt gepositioneerd. Het merk laat nu alvast een glimp van de auto zien. Daaruit kunnen we opmaken dat designelementen van de oude Puma én van de nieuwe Kuga het ontwerp van de cross-over bepalen.

De auto is al klaar en de onthulling laat dan ook niet lang meer op zich wachten. Nog dit jaar krijgen we de nieuwe Puma te zien en met een beetje geluk staat de SUV voor het eind van het jaar bij de Nederlandse dealers.

Ford kondigt aan dat de Puma met een inhoud van 456 liter de grootste bagageruimte in zijn segment krijgt. Andere informatie die het merk alvast bekend maakt: de SUV beschikt over een 155 pk sterke 1.0 EcoBoost-motor met mildhybride-ondersteuning.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *