Is dit de elektrische Ford Mustang?

0

Ford heeft een video op Youtube gezet waarin een mysterieuze auto is te zien. Het lijkt te gaan om de eerder aangekondigde elektrische versie van de Mustang.

Zien we hier de elektrisch aangedreven uitvoering van de Ford Mustang? De auto is te zien in een nieuwe video van Ford, waarin het merk aankondigt dat er ‘aan de toekomst wordt gebouwd’. Ford maakte eerder al bekend dat er tussen nu en 2023 zestien geëlektrificeerde modellen op de markt komen.

Eén van die auto’s is de volledig elektrische Mustang. Het merk liet vorige maand al een stukje van de achterkant van de auto zien. Nu lijkt het erop dat we ook de voorzijde in beeld hebben, al zijn er maar weinig overeenkomsten tussen de huidige Mustang en de auto die in de video voorbij komt. Het logo en de vouwen in de motorkap zijn herkenbare overeenkomsten, maar de rest is helemaal nieuw. Zoals gebruikelijk bij een elektrische auto is er geen klassieke grille. Ook de lampen en de vorm van de bumper zijn anders dan bij de Mustang die we nu kennen. 

Ford maakte eerder al bekend dat de elektrische Mustang halverwege 2020 op de markt komt. De elektrische sportauto heeft een rijbereik van zo’n 480 kilometer en moet in staat zijn tot indrukwekkende prestaties.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *