Prijs First Edition Ford Fiesta Active bekend

0

Ford start volgende maand met de levering van de nieuwe Fiesta Active. Het merk trapt af met de gelimiteerde First Edition.

Vanaf volgende maand kun je een nieuwe Ford Fiesta-versie in de Nederlandse showrooms gaan bekijken. Deze SUV-achtige Active-uitvoering heeft 19 mm meer bodemspeling, 10 mm meer spoorbreedte en kunststof beschermingsranden. De Fiesta Active is vanaf nu te bestellen als First Edition, voor 23.315 euro.

Elke Fiesta Active is uitgerust met airconditioning, 17 inch lichtmetalen wielen, diverse actieve rijhulpjes, regen- en lichtsensoren, een infomediasysteem met 8 inch aanraakscherm en het B&O Play audiosysteem. De First Edition is aanvullend uitgerust met parkeersensoren, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een navigatiesysteem, adaptieve cruise control, een verwarmde voorruit en keyless entry. De First Edition is altijd uitgevoerd in de kleur Lux Yellow, in het interieur is die kleur ook terug te vinden.

Vanaf volgende maand staat de Fiesta Active First Edition bij de dealers, met 100 pk sterke driecilinder EcoBoost benzinemotor. Bestellen kan nu al, de oplage van de First Edition is beperkt tot 350 stuks.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *