Ford C-Max Sport: nieuwe uitvoering

0

Ford komt met een nieuwe uitvoering van de C-Max: Sport. De naam zegt het al zo’n beetje, de auto is aangekleed met sportieve accenten die de auto een meer dynamische uitstraling geven.

Een praktische MPV mag er best een beetje sportief uitzien en daarom komt Ford nu met de C-Max Sport. Dankzij de side skirts, in kleur meegespoten onderste bumperdelen en de 17 inch lichtmetalen wielen krijgt de C-Max een heel andere uitstraling. De wielen kunnen tegen een meerprijs van 600 euro ook in maatje 18 inch worden geleverd. Andere uiterlijke kenmerken van de Sport-uitvoering zijn de in zwart uitgevoerde grille en spiegelkappen en het zwarte dak.

Het interieur is aangekleed met sportstoelen die zijn afgewerkt met stiksels in een contrasterende kleur. Andere kenmerken zijn de zwarte hemelbekleding en zwarte cijfers op de versnellingspook. De nieuwe uitvoering is standaard uitgerust met onder andere parkeer-, regen- en lichtsensoren, een automatisch dimmende binnenspiegel, cruise control en airconditioning.

De C-Max Sport is per direct te bestellen vanaf 30.620 euro, voor dat bedrag ligt er een 125 pk sterke 1.0 EcoBoost benzinemotor onder de motorkap. Ford levert de nieuwe uitvoering ook in combinatie met de 150 pk sterke 1.5 EcoBoost-motor, dan moet je minimaal 30.920 euro meenemen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *