Nieuwe uitvoering Ford Mondeo Hybrid

0

Ford breidt het assortiment van de Mondeo Hybrid uit met de nieuwe uitvoering Titanium X. Daarmee komt het totaal aantal uitrustingsversies van de hybride Mondeo uit op drie.

Ford biedt vanaf nu de Mondeo Hybrid aan in drie verschillende uitvoeringen. Tussen de Titanium en Vignale in komt de nieuwe versie Titanium X in de prijslijst. Deze uitvoering is gebaseerd op de standaard al luxe uitgeruste Titanium-uitvoering.

De extra’s van de X omvatten onder andere een achteruitrijcamera, een audiosysteem met twaalf speakers, verwarmde en elektrisch verstelbare stoelen, een elektrisch verstelbaar stuur en adaptieve led-verlichting. Ook omvat de nieuwe versie diverse rijhulpjes, zoals adaptieve cruise control, een dodehoeksensor, een noodremsysteem en opblaasbare gordels achterin.

De meerprijs van de Titanium X ten opzichte van de Titanium bedraagt 2.600 euro, waarmee de Mondeo Hybrid Titanium X 36.690 euro kost. De hybride heeft een 2.0 benzinemotor en een elektromotor, die samen goed zijn voor een systeemvermogen van 187 pk. Ford geeft een verbruik op van 4,0 l/100 km (1 op 25).

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *