Meer luxe voor Ford Tourneo Custom

0

Ford heeft de Tourneo Custom vernieuwd. De personenauto-uitvoering van de Transit Custom heeft een nieuw interieur, meer luxe, een zuinigere dieselmotor en een nieuwe grille.

Ford stelt de vernieuwde Tourneo Custom voor. Een nieuwe nieuwe grille, in lijn met die van de meest recente modellen van Ford, siert de personenbus. De koplampen zijn bijgepunt en voorzien van led-dagrijverlichting, duurdere uitvoeringen hebben zelfs xenonverlichting.

Het dashboard is bijna helemaal nieuw en afgewerkt met hoogwaardigere materialen dan voorheen. Nieuwe bedieningspanelen en displays zorgen eveneens voor meer luxebeleving. Fords nieuwste infotainmentsysteem Sync3 wordt weergegeven op een 8 inch beeldscherm.

Het interieur is helemaal opnieuw bekleed en betere isolatie zorgt voor meer rust. Achterin zijn zes, nu nog comfortabelere losse stoelen verdeeld over twee zitrijen. De zetels op de middelste rij kunnen 180 graden gedraaid worden. Het audiosysteem is voorzien van 10 speakers, zodat alle passagiers kunnen meegenieten. Verder zijn er extra usb-aansluitingen.

De 2.0 dieselmotor is volgens Ford 13 procent zuiniger. Het merk levert versies met 105, 130 en 170 pk, een zestraps automaat is optioneel. Bestellen kan later dit jaar, de leveringen beginnen in 2018.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *