Nu ook Ford Transit Custom in het nieuw

0

In de categorie ‘daar kon je op wachten’ hebben we de vernieuwde Ford Transit Custom. Vorige week liet Ford al de vernieuwde Tourneo Custom zien, de personenauto-uitvoering van de Transit Custom.

Na de Tourneo Custum steekt Ford nu ook de bedrijfswagenuitvoering Transit Custom in het nieuw. De facelift omhelst een nieuwe neus met opvallende grille, modernere voorbumper en gewijzigde koplampen. Aan de zijkant en achterkant blijft alles bij het oude.

Het dashboard is flink op de schop gegaan en kan nu optioneel worden voorzien van een 4 of 8 inch aanraakscherm, dat de nieuwste versie van Fords infotainmentsysteem toont. Ford belooft dat de vernieuwde Transit Custom meer zit- en rijcomfort biedt dan voorheen.

Het belangrijkste nieuws komt eigenlijk pas in 2019. Dan voegt Ford namelijk een plug-in hybride uitvoering toe aan het assortiment. Tot die tijd zijn de onlangs al vernieuwde dieselversies met 105, 130 en 170 pk leverbaar. Nieuw is de Econetic-uitvoering die 6 procent zuiniger is en minder CO2 uitstoot.

De vernieuwde Transit Custom komt begin 2018 naar Nederland, de prijzen zijn nog niet bekend.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *