Nieuwe Ford Fiesta komt in vier versies

0

Ford heeft in Keulen de nieuwe generatie Fiesta onthuld. Het merk heeft meteen vier versies van het nieuwe model voorgesteld, waaronder de luxe Vignale en de stoere Active.

De nieuwe Ford Fiesta komt in vier gedaantes op de markt en allemaal zijn ze luxe uitgerust. Ford zet de nieuwe Fiesta hoger in de markt, omdat de Ka+ sinds kort onderste helft van het segment voor zijn rekening neemt.

De meest normale uitvoering is de Titanium, die luxe is uitgerust maar verder geen speciale aankleding heeft. Een stapje hoger staat de Vignale-uitvoering, die net als de gelijknamige versies van Fords duurdere modellen is aangekleed met mooie materialen, specifieke details en veel luxe. Ook kunnen kopers gebruik maken van extra services.

Voor sportieve rijders is de Fiesta ST Line, die het ‘sportieve, leuke rijkarakter’ van de hatchback meer benadrukt. Helemaal nieuw is de Fiesta Active, met SUV-achtige aankleding zoals zwarte beschermingsplaten en andere stoere details. Alle Fiesta-versies hebben een specifieke grille en voorbumper.

Het interieur is opgewaardeerd met een 8 inch beeldscherm, waarop Fords Sync 3 infotainmentsysteem wordt getoond. Ook nieuw is een B&O audiosysteem. Met ‘meer aankledingsopties dan ooit’ is de nieuwe Fiesta naar smaak verder op te tuigen.

Meer informatie over de nieuwe Fiesta volgt in de loop van volgend jaar. De nieuwe Fiesta komt in de zomer van 2017 op de markt.  

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *