Sensueel en krachtig

De krachtige en toch sensuele vorm van de carrosserie wordt geaccentueerd door designkenmerken die de aerodynamica en downforce verbeteren, met als resultaat sterk verbeterde prestaties en efficiëntie.

Standaard wordt de Mustang geleverd met 19'' wielen, xenon-koplampen, led-achterlichten, diffusor achter en ‘hoogwaardig remmenpakket’. In het interieur zijn een dual-zone climate control, een audiosysteem met negen luidsprekers en het Sync2-connectiviteitssysteem – inclusief 8 inch touchscreen en spraakbesturing aanwezig. Hiermee is de standaarduitrusting van de nieuwe Mustang uiterst rijk te noemen.

Beleef de Mustang in de Ardea Auto Ford Store!

Een exclusieve Ford-merkbeleving en een compleet nieuwe ervaring! In de Ford Store vindt u de complete modellijn van Ford met de daarbij behorende exclusieve modellen zoals de Vignale en de Mustang.

Met passievolle en professionele medewerkers zijn wij u graag van dienst.

FordStore Ardea Auto Amsterdam Zuid Oost
Klokkenbergweg 3 -5
1101 AK Amsterdam Zuid-Oost, Nederland
Relatiemanager: Robert Janssen

FordStore Ardea Auto Den Haag
Mercuriusweg 9
2516 AW Den Haag, Nederland
Relatiemanager: Frank Simoen

Prestatie, raffinement en efficiëntie.

Het hypermoderne design en de meest geavanceerde technologieën van de nieuwe Mustang blazen een oude legende nieuwe leven in.

Een rijervaring waar u grip op heeft.

Elk aspect van de nieuwe Mustang is erop gericht om de capaciteiten van de auto, op de weg of op de baan, te verbeteren zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Een reeks slimme functies en geavanceerde technologieën worden gecombineerd om uw leven eenvoudiger te maken. Op die manier kunt u zich volledig concentreren op de rijervaring.

V8 of EcoBoost

De revolutionaire technologie van de 2,3-liter EcoBoost-motor biedt directe brandstofinjectie, dubbele nokkenas met variabele en onafhankelijke timing en onafhankelijke timing en turbocompressie. Het resultaat: 317 PS met een koppel van 432 Nm, een topsnelheid van 233 km/u en van 0-100km/u in slechts 5,8 seconden. De krachtige 5,0-liter V8-motor levert zelfs nog meer vermogen: 418 PS / 413 pk met een koppel van 530 Nm. Vermogen wordt naadloos geleverd door de versnellingen en tot een maximumsnelheid van 250 km/u. En met een versnelling van 0-100km/u van slechts 4,8 seconden ervaart u tevens een versnelling in dwarsrichting van 0,97g.

Brochure

Bekijk hem volledig

Prijslijst

Bekijk alle prijzen en specificaties

Proefrit

Maak online een afspraak

Offerte

Vraag online uw offerte aan

Ford Store

Meer informatie en openingstijden

Laat ons u overtuigen

Maak een afspraak met onze Ford Mustang specialist en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat. Bij Ford Store Ardea Auto beschikken we over een demomodel van de Ford Mustang. U kunt bij ons zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf het prachtige design en de fantastische rijeiegenschappen kunt ervaren!

Over Ardea Auto

Ardea Auto, uw Ford dealer is met 15 vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs; Ardea Auto is dan ook NIET DUURDER, WEL BETER. Ardea Auto is met haar vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland de grootste Ford dealer van Nederland. Het merk Ford staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die bij Ardea Auto dagelijks worden nagestreefd. Met gemotiveerde medewerkers zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Ardea Auto. We streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat we een langdurige relatie kunnen opbouwen en behouden. In onze moderne en multifunctionele bedrijven wordt veel aandacht besteed aan een klantvriendelijke benadering. Hierbij is persoonlijk contact een belangrijk onderdeel. Wij maken onderdeel uit van Stern Groep NV, één van de grotere, financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. De activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Bij de Groep werken circa 2.250 werknemers. Stern Groep NV staat genoteerd aan Euronext. Voor meer informatie: www.stern.nl