Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

Ford Economy onderdelen

Economisch verantwoorde onderdelen van hoge kwaliteit voor een unieke prijsOnderdelen offerte aanvragen

Voor uw Ford ouder dan vijf jaar kunt u gebruik maken van Ford Economy Onderdelen. Deze economisch verantwoorde onderdelen zijn van hoge kwaliteit voor een unieke prijs!

Waarom Economy onderdelen?

Met de onderdelen van Ford Economy kiest u voor economisch verantwoorde onderdelen voor uw Ford ouder dan vijf jaar. Het assortiment omvat veel gereviseerde onderdelen, zoals: stuurpompen, koppelingsets, stuurhuizen, dynamo’s en accu’s. De garantie en kwaliteit van deze onderdelen is bijzonder hoogwaardig. Vraag naar de voorwaarden!

Indien u een jongere Ford rijdt kiest u voor originele Ford onderdelen om de kwaliteit van uw auto te waarborgen en om recht te houden op garantie.

Met Ford Economy Service onderdelen kiest u voor economisch verantwoorde onderdelen voor uw Ford ouder dan vijf jaar van goede kwaliteit voor een unieke prijs!

De voordelen op een rijtje van Ford Economy onderdelen bij Ford-dealer Stern:

– Ford-dealer Stern is met 13 vestigingen altijd dichtbij.
– Uw Ford-dealer Stern vestiging voorziet u graag van deskundig advies voor uw Ford Economy Service onderdelen.
– Economisch verantwoorde onderdelen voor uw Ford ouder dan vijf jaar.
– Het assortiment omvat veel gereviseerde onderdelen, zoals stuurpompen, koppelingsets, stuurhuizen, dynamo’s en accu’s.
– Indien u een jongere Ford rijdt kiest u voor originele Ford onderdelen om de kwaliteit van uw auto te waarborgen en om recht te houden op de fabrieksgarantie.