Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Mondeo Hybride

Leverbaar als Wagon én 4-deursBrochure aanvragen

Het beste van twee werelden

De vernieuwde Mondeo

Milieubewust en comfortabel

De Ford Mondeo Hybride levert met een krachtige en zuinige 2.0-liter benzine motor prestaties en comfort tijdens de lange ritten. Voor de kortere ritten maakt u gebruik van de elektische motor met lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh met “Regenerative Braking” om de batterij op te laden.

Dankzij een geavanceerd design en slimme technieken haalt u het meeste uit de benzine- en elektrische aandrijving. Zo schakelt de Mondeo automatisch van benzine naar elektrische aandrijving wanneer u bijna thuis bent.

Nu ook leverbaar als ST-Line

Waar sportiviteit en luxe bij elkaar komen

De sportieve uitvoering van de Mondeo is standaard rijk uitgerust en onderscheidt zich met zijn Full Body Styling Kit, 18 inch lichtmetalen velgen, unieke ST-Line mistlampen en sportieve wielophaning. Het is de ideale combinatie tussen sportieviteit en luxe.

Mondeo Vignale

Ervaar een speciale service die op u is afgestemd.

Ford Vignale eigenaren ervaren een gepersonaliseerde service die volledig is ingericht op uw wensen en behoeften wanneer het u uit komt. U wordt begeleid door een Vignale Relationship Manager en ontvangt ondersteuning via de 24-uur Vignale One Call-service.

-Tailored to your needs.

De Mondeo zit vol met veiligheid systemen om u, uw passagiers en tevens uw mede-weggebruikers veilig te houden.

De Mondeo heeft brandstofzuinigheid zeer hoog in het vaandel staan en schakelt naadloos over tussen elektro- en benzinemotor.

De nieuwe Ford Mondeo is leverbaar als 4-deurs en wagon en in diverse uitvoeringen met elk een uniek karakter.