Ford Mondeo Hybride

De Ford Mondeo Hybride levert met een krachtige en zuinige 2.0-liter benzine motor prestaties en comfort tijdens de lange ritten. Voor de kortere ritten maakt u gebruik van de elektische motor met lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh met "Regenerative Braking" om de batterij op te laden.

De Ford Mondeo Hybride is leverbaar als 4-deurs in Titanium en uiterst luxe Vignale uitvoering. Zo vindt u altijd een Mondeo die aansluit bij uw wensen.

Milieubewust en comfortabel

Dankzij een geavanceerd design en slimme technieken haalt u het meeste uit de benzine- en elektrische aandrijving. Zo schakelt de Mondeo automatisch van benzine naar elektrische aandrijving wanneer u bijna thuis bent.

Brochure opvragen

U zou willen dat de reis langer duurde.

Ford Mondeo ook leverbaar als Vignale uitvoering

Ford Vignale eigenaren ervaren een gepersonaliseerde service die volledig is ingericht op uw wensen en behoeften wanneer het u uit komt. U wordt begeleid door een Vignale Relationship Manager en ontvangt ondersteuning via de 24-uur Vignale One Call-service.

Ga naar de Ford Vignale pagina

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Ford Adaptieve LED verlichting past zich aan uw rijomstandigheden aan. De koplampen van de nieuwe Mondeo zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en een fraai uiterlijk.

De prestaties zijn net zo adembenemend. De slanke lijnen bieden nu nog minder weerstand aan de lucht dan ooit tevoren.

Het Mondeo Hybride Elektrisch Voertuig (HEV) heeft brandstofzuinigheid zeer hoog in het vaandel staan en schakelt naadloos over tussen elektro- en benzinemotor.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Mondeo?