Ford Mondeo

De nieuwe Ford Mondeo is een volledig nieuw ontworpen model met een dynamisch een stijlvol design, leverbaar als 4-deurs (alleen hybride), 5-deurs en Wagon. De nieuwe Ford Mondeo is leverbaar met verschillende aandrijflijnen en uitrustingsniveaus, waaronder een uiterst luxe Vignale-lijn. Zo vindt u altijd een Mondeo die aansluit bij uw wensen.

Compleet nieuw design en toonaangevende technologie

Het volledig nieuwe design met schitterende stylingsdetails is erg geslaagd en maken van de Ford Mondeo een stijlvolle personenauto met een hoogwaardige uitstraling. De nieuwe Ford Mondeo is uitgerust met EcoBoost benzinemotoren en ECOnetic dieselmotoren. Onlangs is de 1.0 EcoBoost benzinemotor voor de derde keer op rij verkozen tot ‘’International Engine of the Year’’ dankzij zijn krachtige prestaties, laag brandstofverbruik en de uitzonderlijk lage milieubelasting. U kunt de 1.0 EcoBoost ook bestellen in uw nieuwe Mondeo. U profiteert van het lage brandstofverbruik en de lage CO2-uitstoot, waardoor de Mondeo zowel particulier als zakelijk erg interessant is.

Brochure opvragen

U zou willen dat de reis langer duurde.

Ford Mondeo ook leverbaar als Vignale uitvoering

Ford Vignale eigenaren ervaren een gepersonaliseerde service die volledig is ingericht op uw wensen en behoeften wanneer het u uit komt. U wordt begeleid door een Vignale Relationship Manager en ontvangt ondersteuning via de 24-uur Vignale One Call-service.

Ga naar de Ford Vignale pagina

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Ford Adaptieve LED verlichting past zich aan uw rijomstandigheden aan. De koplampen van de nieuwe Mondeo zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en een fraai uiterlijk.

De prestaties zijn net zo adembenemend. De slanke lijnen bieden nu nog minder weerstand aan de lucht dan ooit tevoren.

Het Mondeo Hybride Elektrisch Voertuig (HEV) heeft brandstofzuinigheid zeer hoog in het vaandel staan en schakelt naadloos over tussen elektro- en benzinemotor.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Mondeo?