Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Fordtechnologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek uitgeroepen tot International Van of the Year!

Met de Ford Transit Custom beschikt u over een dynamische en betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten: de onderhoudsintervallen zijn om de twee jaar of binnen 50.000km.

De nieuwe Ford Transit Custom: nu bij Ardea Auto in de showroom!

Wij beschikken bij Ford dealer Ardea Auto altijd over een ruim aanbod van de Ford Transit Custom, geheel passend bij al uw wensen. Laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat, zodat uw Transit Custom optimaal aansluit bij uw werkzaamheden.

Klik hier voor het maken van een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Transit Custom zodat u zelf de grote efficiëntie, het functionele design, de grote laadruimte, de vele optionele Fordtechnologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek kunt ervaren.

De Ford Transit Custom is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto!

Dynamische bedrijfswagen met lage gebruikskosten

De nieuwe Ford Transit Custom is een dynamische bedrijfswagen met een bijzonder grote laadruimte, waar u veel werkmaterialen in kwijt kunt. De Transit Custom is leverbaar in korte, middel of lange wielbasis zodat de Transit altijd aan zal sluiten bij uw werkzaamheden.

Tevens is hij voorzien van de krachtige en zuinige ECOnetic dieselmotoren van Ford, waardoor uw gebruikslasten tot een minimum worden beperkt. U hoeft aan uw Ford Transit Custom slechts om de twee jaar of om de 50.000km onderhoud uit te laten voeren.

Luxe in een bedrijfswagen.

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Custom kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën. Voorbeelden hiervan zijn een achteruitrijcamera geïntegreerd in de binnenspiegel, Driver Alert en FordSYNC.

Uw Ford Transit Custom is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar, voor meer informatie: : link naar de Ford technologie pagina op Ardea website.

Vraag uw Ardea Auto vestiging welke Ford technologie leverbaar is op uw Ford Transit Custom.

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt door zijn berijder en daarom is het essentieel om een goede bouwkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom bestaat de Transit Custom uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Ford heeft de nieuwe Transit Custom maandenlang achter elkaar hevig getest op bouwkwaliteit. Na maanden van intensief testen en de verscheidene onderdelen intensief te gebruiken leek de auto nog steeds als nieuw. Wilt u zelf deze auto ervaren, meer informatie of een offerte aanvragen? Kom dan langs bij een van onze dealers of neem contact met ons op via het contactformulier.

Relevante pagina's

Occasions garantie | Prive lease | Trekhaak laten monteren