Ford Galaxy

De Ford Galaxy is een echt ruimtewonder en in combinatie met zijn prachtige design en functionaliteit is het een bijzonder praktische en elegante verschijning! Samen met de zuinige en krachtige benzine- of dieselmotoren is het een auto die geweldige prestaties levert en u veel rijplezier biedt voor het hele gezin.

Ervaar het elegante en praktische ruimtewonder!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford Galaxy, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Galaxy. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf het prachtige design, de grote functionaliteit en de overweldigende ruimte kunt ervaren! De Ford Galaxy is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

Ruimte in overvloed

De Ford Galaxy is bijzonder functioneel en praktisch voor zowel zakelijk gebruik als voor het hele gezin. Met standaard zeven zitplaatsen en een indrukwekkend grote bagageruimte is de Ford Galaxy de ideale gezinsauto voor grote gezinnen. Bepaal zelf de beste stoelopstelling door middel van het Ford Fold Flat Systeem (FFS), waarbij de stoelen op 32 verschillende manieren kunnen worden ingesteld – flexibeler kan bijna niet. Of u met veel mensen onderweg bent of veel bagage moet meenemen, de Ford Galaxy is altijd uw beste metgezel.

Rijplezier

Naast het feit dat de Galaxy bijzonder praktisch en functioneel is door zijn grote ruimteaanbod, is het een waar feest om met de Galaxy te rijden. Voor de aandrijflijn van de Ford Glaxy kunt u kiezen uit een van de EcoBoost benzinemotoren of TDCi dieselmotoren, die stuk voor stuk uitermate zuinig en krachtig zijn en geprezen worden door hun uitmuntende prestaties. Dit in combinatie met soepele en perfect verfijnde transmissies (zowel handgeschakeld als met een Ford Powershift automaat) resulteert in ongekend rijplezier en ongekende prestaties.

Schoon en zuinig

Naast de ongekende prestaties en het ongekende rijplezier zal uw Ford Galaxy ook weinig brandstof verbruiken. De Galaxy stoot ook bijzonder weinig gram CO2 uit, waardoor uw gebruikslasten tot een minimum worden beperkt en dat is echt niet vanzelfsprekend voor zo’n groot ruimtewonder!