Ford Focus

De stijlvolle Ford Focus is een ruime middenklasser, leverbaar als sedan, hatchback en stationwagon. De Ford Focus is leverbaar met vele slimme Ford technologieën en krachtige Ford EcoBoost benzinemotoren en ECOnetic dieselmotoren! Met de Ford Focus profiteert u van lage gebruikskosten en de Ford Focus is voor leaserijders erg interessant dankzij het lage bijtellingtarief.

Ervaar de zuinige en krachtige motoren, fijne rijeigenschappen en het fraaie design!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford Focus, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Focus. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen, de zuinige krachtige motoren en de slimme Ford technologieën kunt ervaren! De Ford Focus is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

Vooruitstrevende technologie!

De Ford Focus is leverbaar met diverse slimme Ford technologieën zoals Active Park Assist, FordSYNC en Active City Stop. De zuinige, krachtige motoren zorgen in combinatie met de precieze besturing voor een fantastische rijervaring. De motoren zijn toonaangevend op het gebied van prestaties, brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

De Ford Focus is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie nog meer leverbaar is voor de Ford Focus.

Powered by EcoBoost!

De Ford Focus wordt aangedreven door geavanceerde EcoBoost benzinemotoren. Deze motoren zijn uiterst zuinig, schoon en efficiënt, maar worden desondanks geprezen door de bijzonder krachtige prestaties. De 1.0 EcoBoost werd hierdoor al drie keer uitgeroepen tot Engine of the Year 2012, 2013 & 2014.

Daarnaast heeft de Ford Focus al vele belangrijke onderscheidingen ontvangen waaronder de titel Zakenauto van het jaar 2013 en Trekauto van het jaar 2012.

Lease

Voor de leaserijder is er een speciale ECOnetic lease uitvoering van de Ford Focus met ultrazuinige 1.6TDCi dieselmotor met slechts 20% bijtelling! De ECOetic lease uitvoering is bovenop de rijk uitgeruste Titanium uitvoering standaard voorzien met de meest gevraagde opties door leaserijders. Met de Ford Focus ECOnetic Lease rijdt u een zeer complete Ford Focus van de zaak tegen scherpe leasetarieven en een lage bijtelling.