1. Ford Ka

  De Ford Ka is een unieke verschijning in het A-segment, die door zijn stoere en eigenzinnige design geheel passend is bij elk individueel karakter. Met zijn stoere design, hoogwaardige interieur en verschillende frisse kleuren is de Ford Ka een opvallende verschijning. Dit in combinatie met de verfijnde benzinemotor zorgt ervoor dat de Ka een feest is om in te rijden!

 2. Ford Fiesta

  De Ford Fiesta is een unieke personenauto uit het B-segment, voorzien van een uiterst modern design en de meest toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, de sublieme rijeigenschappen, het gebruiksgemak en het comfort ten goede komen. Dit in combinatie met uiterst zuinige en krachtige Ford EcoBoost benzinemotoren of ECOnetic TDCI dieselmotoren, maken de Fiesta een uiterst complete en unieke auto in het compacte middenklasse segment.

 3. Ford B-MAX

  Ford B-Max

  De Ford B-MAX is een ruime MPV met een hoge zit, voorzien van een uniek schuifdeurontwerp en leverbaar met vele slimme Ford technologieën en de uiterst zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren of ECOnetic dieselmotoren!

 4. Ford EcoSport

  De nieuwe Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV met innovatieve Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert de Ford EcoSport […]

 5. Ford Focus

  De Ford Focus is een ruime middenklasser, leverbaar als sedan, hatchback en stationwagon. Zuinige en krachtige Ford EcoBoost benzinemotoren en voor de lease uiterst interessante zuinige en krachtige ECOnetic dieselmotoren zijn leverbaar op de focus! U profiteert van lage gebruikskosten en het lage bijtellingtarief.

 6. Ford C-MAX en Grand C-MAX

  In de Ford C-MAX en Grand C-MAX geniet u van de heerlijke ruimte en de hoge. De auto’s beschikken standaard over een flexibel interieur met vijf zitplaatsen en de Grand C-MAX kan eventueel ook als zevenzits geleverd worden.
  De auto’s beschikken over vele slimme Ford technologieën en kunnen worden uitgerust met zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren en ECOnetic dieselmotoren, waaronder de 1.0 EcoBoost benzinemotor die tot tweemaal toe Engine of the Year is.

 7. Ford Focus

  De nieuwe Ford Focus staat nu in de showroom! De nieuwe Ford Focus is voorzien van een nieuw, chique en sportief design, een nieuwe cockpit en verbeterde technologieën.

 8. Nieuwe Ford Mondeo

  Ford Mondeo

  Specificaties, prijzen en introductie nieuwe Ford Mondeo bij Ardea Auto.

 9. Ford Kuga

  De nieuwe Ford Kuga is een ruime, stoere en stijlvolle SUV met innovatieve en toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert hij uitstekende prestaties, maar realiseert hij toch een laag brandstofverbruik en een lage milieubelasting! Deze stoere Ford SUV voelt zich thuis op elk terrein.

 10. Ford S-MAX

  De Ford S-MAX is een chique en sportieve SAV (Sports Activity Vehicle). Stijl wordt gecombineerd met sportiviteit, functionaliteit en kwaliteit. Het exterieur is sportief vormgegeven en in het interieur vindt u zeeën aan ruimte: u kunt naast de standaard vijf zitplaatsen de Ford S-Max zelfs af fabriek uitbreiden naar een 7-persoons uitvoering..
  De S-MAX is een ruime en veelzijdige auto van hoge kwaliteit die uitstekend wordt aangedreven door een reeks zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren of dieselmotoren.

 11. Ford Transit Courier

  De Ford Transit Courier is een zeer functionele en compacte bedrijfswagen, die vooral in drukke steden erg handig is. U beschikt over een grote laadruimte, zuinige en krachtige aandrijflijnen, slimme Ford technologie en een prachtig design in de Ford Transit Courier!

 12. Ford Transit Connect

  De nieuwe Ford Transit Connect is dé compacte bedrijfswagen van Ford. De nieuwe Ford Transit Connect is voorzien van een compleet nieuw design en het comfort van een personenwagen. De nieuwe Transit Connect wordt aangedreven door krachtige, zuinige benzine- en dieselmotoren en beschikt over een grote laadruimte!

 13. Ford Transit Custom

  De Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek uitgeroepen tot International Van of the Year!

 14. Ford Transit Custom – Dubbele cabine

  De Ford Transit Custom met dubbele cabine is voorzien van een extra rij stoelen, zodat u nog meer personen kunt vervoeren in uw Ford Transit Custom. Tevens zijn voor de Transit Custom met dubbele cabine ook verschillende wielbasen beschikbaar, geheel passend bij uw werkzaamheden.

 15. Ford Transit

  De grootste bedrijfswagen uit het modellengamma die wij u kunnen aanbieden: de nieuwe Ford Transit. Hij is te bestellen in vijf verschillende carrosserievarianten, vijf verschillende carrosserielengtes, laadvermogens uiteenlopend van 2900kg tot 4700kg en geheel afhankelijk van het gebruik kunt u de nieuwe Transit bestellen met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.

 16. Ford Ranger

  De Ford Ranger is een unieke pick-up truck die elk terrein aan kan. Met een sterke 4×4 wielaandrijving, een reeks sterke dieselmotoren met een enorm koppel en trekvermogen en een grote laadbak is het het een bijzonder functionele pick-up die elke omstandigheid de baas zal zijn. Offroad rijden was nog nooit zo comfortabel en leuk!

 17. Ford Galaxy

  De Ford Galaxy is een echt ruimtewonder: het ruimtecomfort is echt uitstekend in de Galaxy en in combinatie met zijn prachtige design en functionaliteit is het een bijzonder praktische en elegante verschijning!
  Samen met de zuinige en krachtige benzine- of dieselmotoren is het een auto die geweldige prestaties levert en u geweldig rijplezier biedt voor het hele gezin.

 18. Ford Tourneo

  De Ford Tourneo-modellenlijn omvat zeer ruime personenvervoerbusjes die door een groot ruimteaanbod uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van mensen! Voorzien van de meest moderne en toonaangevende Ford technologieën in combinatie met zeer krachtige en zuinige motoren.