1. Ford Focus

  De Ford Focus is een ruime middenklasser, leverbaar als sedan, hatchback en stationwagon. Zuinige en krachtige Ford EcoBoost benzinemotoren en voor de lease uiterst interessante zuinige en krachtige ECOnetic dieselmotoren zijn leverbaar op de focus! U profiteert van lage gebruikskosten en het lage bijtellingtarief.

 2. Ford C-MAX en Grand C-MAX

  In de Ford C-MAX en Grand C-MAX geniet u van de heerlijke ruimte en de hoge. De auto’s beschikken standaard over een flexibel interieur met vijf zitplaatsen en de Grand C-MAX kan eventueel ook als zevenzits geleverd worden.
  De auto’s beschikken over vele slimme Ford technologieën en kunnen worden uitgerust met zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren en ECOnetic dieselmotoren, waaronder de 1.0 EcoBoost benzinemotor die tot tweemaal toe Engine of the Year is.

 3. Ford Kuga

  De nieuwe Ford Kuga is een ruime, stoere en stijlvolle SUV met innovatieve en toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert hij uitstekende prestaties, maar realiseert hij toch een laag brandstofverbruik en een lage milieubelasting! Deze stoere Ford SUV voelt zich thuis op elk terrein.

 4. Ford S-MAX

  De Ford S-MAX is een chique en sportieve SAV (Sports Activity Vehicle). Stijl wordt gecombineerd met sportiviteit, functionaliteit en kwaliteit. Het exterieur is sportief vormgegeven en in het interieur vindt u zeeën aan ruimte: u kunt naast de standaard vijf zitplaatsen de Ford S-Max zelfs af fabriek uitbreiden naar een 7-persoons uitvoering..
  De S-MAX is een ruime en veelzijdige auto van hoge kwaliteit die uitstekend wordt aangedreven door een reeks zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren of dieselmotoren.

 5. Ford Transit Custom

  De Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek uitgeroepen tot International Van of the Year!

 6. Ford Galaxy

  De Ford Galaxy is een echt ruimtewonder: het ruimtecomfort is echt uitstekend in de Galaxy en in combinatie met zijn prachtige design en functionaliteit is het een bijzonder praktische en elegante verschijning!
  Samen met de zuinige en krachtige benzine- of dieselmotoren is het een auto die geweldige prestaties levert en u geweldig rijplezier biedt voor het hele gezin.

 7. Ford Focus Trend

  De Ford Focus Trend beschikt over een complete en rijke uitrusting en is voorzien van toonaangevende Ford technologie.